Efterlyser Ejer til en skøn kat

Denne skønde kat er komme lønne hjem til mig og da jeg var på vej ind af min dør løb den ind og nu vel den ikke hjem til den ratte ejer. Jeg har haft den her 3 gange før og hvær gang meget sent på natten er trivl om den er harer løs eller om den dør et sted men jeg søger ejer for det er sundt at jeg har den her vis den tilhører en anden ring til mig vis du er ejeren af denne bedorgne kat
Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk