Vejledning og viden om katte og kattekillinger

Informative artikler om katte og killinger. Læs om pasning og pleje, fodring og fakta.

 

Det er en stor forpligtelse at anskaffe og være ejer til en kat eller kattekilling.

Det er en forpligtelse og et ansvar som varer, så længe katten eller killingen lever. Derfor et det meget vigtigt at sætte sig grundigt ind i, hvad det vil sige at være ejer af en kat eller kattekilling, eksempelvis hvilket foder og legetøj som katten eller killingen vil have mest glæde af, hvordan dyret aktiveres, kropssprog, sygdomme og en lang liste af andre forhold som vedrører generel trivsel, pasning og pleje.

Dyreformidlingen.dk forsøger derfor løbende at indsamle nyttige oplysninger, råd og vejledninger om katte og kattekillinger, som vi præsenterer i en række informative artikler her på siden. Disse vejledninger og råd om katte og killinger skal medvirke til at man som ejer af en kat eller kattekilling bliver klogere på sit lille familiemedlem og ruster én til at give dyret et værdigt liv, hvor alle dets behov bliver imødekommet. På den måde, håber vi her hos Dyreformidlingen.dk at både du som ejer og din kat eller kattekilling kan få det allerbedste ud af hinanden i den tid, som I har sammen.

Dyreformidlingen.dk opfordrer alle, der ønsker at købe en kat eller kattekilling, at de sætter sig grundigt ind i vejledninger og råd, for din egen skyld og dyrets.

Alle vores anbefalinger og råd bør anvendes vejledende.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER