Om Dyreformidlingen.dk

 

Dyr kan komme i den situation at de har behov for at få et nyt og kærligt hjem. For at hjælpe disse dyr videre i livet har vi lavet denne side hvor dyr kan finde nye hjem.

Vores formål er at så mange dyr som muligt kan få et værdigt liv med den omsorg og kærlighed, som de fortjener. Fordi alle dyr har brug for et hjem.

Ønsker du at give et dyr nyt hjem er du meget velkommen til at indsætte en gratis annonce. Du kan enten oprette dig som bruger eller logge på med din Facebook-bruger for at annoncere gratis.

 

Retningslinier

Brugerne indrykker og administrerer selv deres annoncer og brugerprofil.

Man skal slette sin annonce, hvis den ikke er gældende længere. Annoncer, efterlysninger og fremlysninger undtaget, vil automatisk deaktiveres efter to måneder, for at holde Dyreformidlingen.dk aktuel, men de kan til enhver tid aktiveres igen, hvis de er aktuelle.

Man må ikke indrykke mere end én annonce, omhandlende samme dyr.

Du skal have rettigheder til alle billeder og dyr som annonceres på siden.

Dyreformidlingen.dk har til enhver tid ret til at slette annoncer, som virker stødende eller ikke passer ind i vores retningslinjer.

Ulovlig eller uetisk handel med dyr er ikke tilladt på Dyreformidlingen.dk.

Husk at det er vigtigt at dyreunger ikke afhændes for tidligt. For at overholde dyreværnsloven opfordrer vi vores brugere til at vente på dyrene er parat til afhændelse:

  • Kattekillinger, min. 12 uger.
  • Hundehvalpe, min. 8 uger (helst 10).
  • Kaniner, min. 7 uger (helst 8).
  • Marsvin, min. 4 uger (helst 6).
  • Tamrotter, min. 5 uger.
  • Ildere (fritter), min. 8 uger (helst 10).

Læs vores betingelser for brug af dyreformidlingen.dk her