Om Dyreformidlingen.dk

Dyreformidlingen.dk handler om glæde og passion for dyr.

Alle dyr kan komme i den situation, at de har behov for at få et nyt og kærligt hjem. For at hjælpe disse dyr videre i livet har vi lavet denne hjemmeside, hvor dyr kan finde nye hjem. Det kan også være at et dyr er forsvundet eller nogen har fundet et dyr, som er blevet væk fra sin familie, og for at hjælpe disse dyr tilbyder vi mulighed for at efterlyse eller fremlyse dyr.

Vi er nogle dyrevenner som ulønnet bruger vores tid på at stille en platform til rådighed med formål om at så mange dyr som muligt får et værdigt liv med den omsorg og kærlighed, som de fortjener. Fordi alle dyr fortjener et hjem.

Ønsker du at give et dyr nyt hjem eller har du brug for at efterlyse/fremlyse et dyr er du meget velkommen til at oprette en gratis annonce på vores hjemmeside. Du skal blot være oprettet som bruger.

Retningslinier

Brugerne indrykker og administrerer selv deres annoncer og brugerprofil.

Man skal slette sin annonce, hvis den ikke er gældende længere. Annoncer, efterlysninger og fremlysninger undtaget, vil automatisk deaktiveres efter 60 kalenderdage, for at holde Dyreformidlingen.dk aktuel, men de kan til enhver tid aktiveres igen af bruger, hvis de fortsat er aktuelle.

Du skal have rettigheder til alle billeder og dyr som annonceres på siden.

Dyreformidlingen.dk har til enhver tid ret til efter frit skøn at slette annoncer, som virker stødende eller ikke passer ind i vores retningslinjer.

Ulovlig eller uetisk handel med dyr er ikke tilladt på Dyreformidlingen.dk.

Husk at det er vigtigt at dyreunger ikke afhændes for tidligt. For at overholde dyreværnsloven opfordrer vi vores brugere til at vente på dyrene er parat til afhændelse:

  • Kattekillinger, min. 12 uger (helst 14-16).
  • Hundehvalpe, min. 8 uger (helst 10).
  • Kaniner, min. 7 uger (helst 8).
  • Marsvin, min. 4 uger (helst 6).
  • Tamrotter, min. 5 uger.
  • Ildere (fritter), min. 8 uger (helst 10).

Læs vores betingelser for brug af dyreformidlingen.dk her

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER