Privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Dyreformidlingen.dk
Email: info@dyreformidlingen.dk

Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies: Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil eller dette kræves af myndigheder, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Du har ret til at trække dit samtykke til databehandlingen tilbage og til at få slettet dine data hos os – i så fald ophæves medlemskab, da vi ikke længere kan administrere det.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos, skal du rette henvendelse på info@dyreformidlingen.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du indsigelser, hører vi rigtig gerne fra dig på samme mailadresse. Du har desuden mulighed for at gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Særligt vedr. persondatapolitik hos PayPal

Når du betaler for dit medlemskab via PayPal, samtykker du til PayPals persondatapolitik. Henvendelser vedrørende PayPals databehandling skal stiles til PayPal. Deres persondatavilkår kan læses her.

SALG OG EFTERLYSNING AF DYR, hund, kat, marsvin, kanin, hest, fugl, krybdyr
SALG OG EFTERLYSNING AF DYR, hund, kat, marsvin, kanin, hest, fugl, krybdyr
TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies. mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close