Rød kat forsvundet I Brøndby

IMG_5271

Min 1-årige kastrerede hankat Anton er forsvundet i Brøndbyvester for 1 måned siden. Anton er rød med lidt mørkere røde tigerstriber.
Han er øremærket MBG062. Han er meget glad for sit menneske, så han ville helt sikkert komme hjem, hvis han kunne. Han er MEGET savnet. Jeg har kaldt, ledt, efterlyst på nettet og i lokalområdet uden resultater. Jeg frygter, at han er blevet stjålet eller ved en fejl er blevet fragtet langt hjemmefra, og ikke kan finde hjem. Dusør gives til den, der kan sikre, at han kommer hjem i god behold. Kontakt mig på 23 73 87 39. Jeg håber, at der findes én derude, som kan hjælpe…

 • : Kat
 • : Han
 • : Sjælland
 • : hanne_krongaard@hotmail.com
 • : 23738739
 • IMG_0728

2 kommentarer

 • Mette B. Lauritzen

  HejJeg har set et opslag for få dage siden, hvor der er nogen, der efterlysere ejeren til en rød kat, der ligner denne til forveksling..Jeg vender tilbage, når jeg har fundet opslaget.Mvh.Mette

 • HanneK

  Hej MetteLykkedes det dig at finde opslaget? Anton er stadig ikke kommet hjem. Mvh Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.