Hunde til salg og salg eller køb af hunde, hvalpe og tilbehør

Hvert år forener vi hundredvis af kæledyr med kærlige familier.

Læs vejledninger om hunde og hvalpe her

NYESTE SALGSANNONCER

fine rosa

fine rosa

fine rosa blev reddet ind på shelter i portugal hvor hun vil være til der er fundet en familie til ...
Landsdel:
Udlandet
Køn:
hun
Pris:
5000
Søde macau

Søde macau

Navn: macau Køn: han Alder: 1 år Størrelse:medium (10,6 kg) Andet: Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, Søde macau er en ...
Landsdel:
Udlandet
Køn:
han
Pris:
5000
Søde barbichas

Søde barbichas

Søde barbichas på 2 år venter på sin helt egen familie han opholder sig på et shelter i Portugal hvor ...
Landsdel:
Udlandet
Køn:
han
Pris:
5000
Glade yuri

Glade yuri

Navn : Yuri Køn : Male Alder : 01/03/2018 Størrelse : medium (18,3 kg, 53 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, ...
Landsdel:
Udlandet
Køn:
han
Pris:
5000
Farusco

Farusco

Navn : Farrusco Køn : Male Alder : 11/02/2013 Størrelse : (10 kg, 32 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret ...
Landsdel:
Udlandet
Køn:
han
Pris:
5000
Frække ricky

Frække ricky

Navn : Ricky Køn : Male Alder : 01/04/2020 Størrelse : (15,6 kg, 51 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret ...
Landsdel:
Udlandet
Køn:
han
Pris:
5000
Søde mesquita

Søde mesquita

Navn : Mesquita Køn : Male Alder : 01/01/2013 Størrelse : (24 kg, 57 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret ...
Landsdel:
Udlandet
Køn:
han
Pris:
5000
Alegria

Alegria

Navn : Alegria Køn : Female Alder : 12. April 2018 Størrelse : Medium (13kg, 50cm) Andet : Ormekur, vaccineret, ...
Landsdel:
Udlandet
Køn:
hun
Pris:
5000
salg af hunde salg af hvalpe køb hund køb hvalp efterlysning hund hvalp
salg af hunde salg af hvalpe køb hund køb hvalp efterlysning hund hvalp

Der er i øjeblikket i alt ca 5.844 hjemløse hunde og hundehvalpe i Danmark. Det er 850 flere end for fire år siden, og generelt er antallet af hjemløse hunde og hundehvalpe på landsplan steget med hele 18 procent siden år 2009. Det viser en foreløbig opgørelse fra ‘Det Nationale Forskningscenter for Velfærd’, SFI. Med andre ord, er der rigtig mange hunde og hundehvalpe som mangler et godt og kærligt hjem.
Har du en hundehvalp eller hund til salg? Og hvordan sikrer du et hurtigt og sikkert  salg af din hvalp eller hund? Opret en gratis bruger hos os og kom i gang i dag! Dyreformidlingen.dk ønsker at være din foretrukne portal og videreformidling for omplacering og salg af hunde og hvalpe og køb af hvalpe og hunde. Dyr er vores passion, og hos os er dyrevelfærd derfor naturligvis altid i fokus. Hvis du har hunde til salg eller hvalpe til salg, har du mulighed for at oprette en gratis salgsannonce for salg af din hund og hvalp på dyreformidlingen.dk. Vi har månedlig over 300.000 visninger, så du får eksponeret din salgsannonce til et bredt og dyreinteresseret publikum med henblik på et hurtigt salg af hunden og/eller hundehvalpen.

Hos dyreformidlingen.dk har du mulighed for at sælge din hund eller hvalp gratis og uden besvær. Så du er kommet til det rigtige sted. For dig har vi skabt en hjemmeside, der er nem at bruge, et praktisk søgesystem og en enkelt tilmeldingsformular til oprettelse af nye brugere. Med vores omfangsrige brugervenlighed gør vi dit salg af hunde og salg af hvalpe hurtigt, nemt og ligetil.

Vi deler alle annoncer for salg af hunde og salg af hvalpe på vores aktive og meget velbesøgte facebook side samt i vores omfattende netværk af dyrevenner, for på bedst mulig vis at sikre salg af hunde og salg af hvalpe til ansvarlige købere og de rigtige hjem, hvor hundene og/eller hvalpene får præcis det liv, som de fortjener med masser af kærlighed, omsorg og tryghed.

Din seriøse og ansvarlige samarbejdspartner til salg af hunde og salg af hvalpe

Vi er din mest seriøse og ansvarlige samarbejdspartner og udbyder inden for dyrehandel – herunder salg af hunde og salg af hvalpe. Vi stræber efter at skabe tryghed og sikkerhed gennem vores hjemmeside. Markedet for salg af hunde og salg af hvalpe kan virke meget uoverskueligt og svært at finde rundt i, og derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave, at gøre det mere attraktivt og gennemsigtigt, når man vil sælge hund, hvalp eller andre dyr.

Dyreformidlingen.dk er din fri og uafhængige samarbejdspartner, når du vil sælge din hund eller hvalp. Vi mener, at det skal være nemt og sikkert både at købe hunde og hvalpe eller salg af hunde og salg af hvalpe – også online. Vi elsker selv vores kæledyr, og derfor går vi rigtigt meget op i de faciliteter og besøgende vi har på vores hjemmeside. Derfor kan du føle dig tryg ved at handle hos dyreformidlingen.dk, for vi har manuel kontrol af alle de salgsannoncer, der lægges på hjemmesiden – så vi også kan stå inde for dem.

Vi er troværdige, engagerede, dedikerede og hos som er glæden og passionen for dyr altid i fokus. Om du er hunde- eller katteejer, holder fugl, fisk, marsvin, kanin eller passioneret hesteejer, er du sikker på at finde alt, hvad du skal bruge hos dyreformidlingen.dk. Vi synes det er vigtigt, at kunne tilbyde en service, som vi selv kan stå inde for. Vores hjemmeside er opbygget i kategorier, så det er nemt og overskueligt at finde netop de dyr, du søger efter – og hos dyreformidlingen.dk er vi altid parate med vejledning og kompetent samt faglig service til vores dyrevenner.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har ris eller ros, så vi kan gøre tingene endnu bedre og holde det fortsatte høje niveau. Hvad end du har en hund, kat, gnaver eller noget helt fjerde som kæledyr, så er det vigtigt, at dyret har et godt liv. Hos dyreformidlingen.dk har vi en forkærlighed for kæledyr af enhver slags.

Overvejer du at købe en hund eller hundehvalp?

Der mange forhold at være opmærksom på ved køb af hund eller hvalp. Udbuddet af hunde og hvalpe til salg er stort, og det kan være svært at finde rundt i hvor man skal købe hund eller hundehvalp. Du vil gerne købe hund eller hvalp, men hvor sælges hunde og hvalpe?

På dyreformidlingen.dk finder du mange hunde og hvalpe til salg – både hundehvalpe og voksne hunde. Stort udvalg af hunde købes, sælges eller bortgives gratis på vores portal hver eneste dag året rundt. Så hvis du er interesseret i køb af hunde eller hvalpe, anbefaler vi at du søger på dyreformidlingen.dk ved at bruge vores søgefunktion og filtrere på salg af hunde og hvalpe for at se de hunde og hvalpe som sælges og videreformidles her på portalen. Vi har altid hunde og hvalpe til salg, så hvis du skal købe en hund eller hvalp bør du starte med at søge hos os. Få dig et overblik over hunde og hvalpe til salg, og køb hund og hvalpe med omtanke hos os. Her på siden kan du se hvilke hunde og hvalpe der lige nu søger et hjem. Find din nye bedste ven direkte her på siden.

At udvide familien med en hund eller hvalp er dog mere krævende end eksempelvis at købe en ny cykel, en ny computer, iPhone, osv. Hos dyreformidlingen.dk vægter vi dyrevelfærd højt, og det er vigtigt for os, at man har gjort sig klart, hvad det vil sige, at tilføje en ny hund eller hvalp til familien. Du kan derfor læse mere om anskaffelse af ny hund fra vores vejledninger om hunde og hvalpe. Vi mennesker er forskellige og lever på forskellig vis, så den hund eller hvalp som passer til en familie, passer ikke nødvendigvis til den anden. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige hund eller hvalp, så man vil kunne give hunden eller hvalpen det fantastiske liv som den fortjener. Der er mange spørgsmål, som man kan stille dig selv, når valget står på at finde et nyt firbenede familiemedlem.

Bredt samarbejde i salg af hunde og salg af hvalpe

Vi stræber efter at etablere brede samarbejder på tværs af landet med blandt andet dyreinternater, hundekenneler, opdrættere og avlere for at hjælpe dem til at finde nye hjem til deres hunde og hundehvalpe gennem bred eksponering og hurtigt salg af hunde og hundehvalpe.
Desværre anskaffer rigtig mange sig en hund eller hundehvalp uden først at sætte sig grundigt ind i, hvad en hund eller hundehvalp kræver, samt hvordan de forskellige hunderacer, der findes, skal behandles forskelligt. Derfor ender mange hunde og hundehvalpe i en familie eller betingelser, hvor de ikke trives, og derfor (måske) igen skal skifte nyt hjem. Det er ikke værdigt, hverken for familie eller hund. En hund er ikke bare end hund. En hund er et levende væsen med sin egen unikke personlighed som i væsentlig grad er påvirket af hunderacer.

På Dyreformidlingen.dk har vi samlet en række artikler om hunde, hunderacer og hvad man som kommende eller ny hundeejer bør være opmærksom på.  Vi brænder for at uddele viden omkring kæledyr og vejledning om pasning af diverse kæledyr, hvad enten det er en hund, kat, fugl, fisk, kanin, hamster, marsvin og andre gnavere. Vi anbefaler, at man inden køb af hund eller hundehvalp læser disse artikler og sætter sig grundigt ind i både hunderacer, forudsætninger, krav og konsekvenser ved at have en hund eller hvalp.

At have en hund er et stort ansvar, og man skal huske på, at en hund sagtens kan leve i 10-15 år. Er alle voksne indstillet på at lufte hund hver eneste dag i al slags vejr? Man skal tænke på, at børns interesse hurtigt skifter, og hvis interessen for hunden falder eller forsvinder, er det altid forældrene, der står alene med ansvaret. Hunden er et højt udviklet og socialt dyr, som skal leve et aktivt liv sammen med sin flok eller sin familie, så det er meget vigtigt at gennemtænke alt grundigt, inden køb af hund eller hundehvalp.

Skal det være en stor hund eller en lille hund? Skal det være en meget aktiv hund som kræver daglig leg? Er det en “fars hund” eller “mors hund”? En hund knytter sig som regel til den person, som giver den mest opmærksomhed. Skal det være en racehund eller blanding – og hvad er forskellen? Ved racehunde, er der en større sikkerhed for, at hunden har nogle bestemte egenskaber, som hos f.eks. jagt-, brugs- eller hyrdehunde. Det er derfor altid vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i de behov som den race, du ønsker dig, har. Skal det være en ruhåret, korthåret eller langhåret hund? Skal det være en han hund eller en tæve? Skal det være en hundehvalp eller voksen hund?

Der er mange overvejelser, inden du kører ud og kigger på hund eller hundehvalp første gang. Disse overvejelser er utrolig vigtige for at give hvalpen eller hunden et godt og værdigt liv. Men når overvejelserne er på plads, og den rigtige hund eller hundehvalp er fundet, ligger der mange gode år sammen med hunden – til glæde for alle i familien. Du vælger at tage ansvar for et andet levende væsen. Pas godt på det.

Spørgsmål til salg af hunde og salg af hvalpe?

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@dyreformidlingen.dk. Endnu engang velkommen til, og vi håber du enten finder din næste hund eller hvalp eller får held med salg af hund eller salg af hvalp hos os.

Venlig hilsen,

Holdet bag dyreformidlingen.dk

salg af hunde salg af hvalpe køb hund køb hvalp efterlysning hund hvalp
salg af hunde salg af hvalpe køb hund køb hvalp efterlysning hund hvalp
TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER