Hunde og hundehvalpe til salg og køb af hund eller hundehvalp

 

Søg i vores annoncer eller opret din egen gratis salgsannonce.

 

NYESTE SALGSANNONCER FOR HUNDE

13350421_601524546683719_7645341582446534996_o

Schæfer på 4 år søger nyt hjem.

Bossco søger nyt hjem. Han. Født d.26-09-2015. Stockhåret - Sort/brun (rød i det) Velopdragen og lydig, uden at være skolet ...
Læs Mere
Landsdel:
Sjælland
Køn:
han
Pris:
1234
A437379F-0588-46D9-8AE4-41B058DB9FF1

Schæferhvalp til salg

Vi har en lille schæfer hvalp, som er en han til salg. Han er snart 10 uger. Hvis i har ...
Læs Mere
Landsdel:
Sjælland
Køn:
han
Pris:
1
20191130_110324

Pinscher

dværg Pinscher .. 2 smukke og meget legende piger, på udkig efter mestre. er 8 uger gamle ...
Læs Mere
Landsdel:
Nordjylland
Køn:
hun
Pris:
4000
071DA5BF-CDE6-4DA3-BC9C-6F7659EFCE95

Dobermann/Labrador

Hej mit navn er Zuko og jeg søger et nyt og blivende hjem. Min madmor er begyndt at arbejde i ...
Læs Mere
Landsdel:
Østjylland
Køn:
han
Pris:
2000
A896D92A-E93B-4F9A-9948-518DAD30A3E7

Jeg søger nyt hjem da min ejer af personlig oversager.

Hej hedder Raldo og er 8år. Har krudt i røven og er altid glad, elsker at nusse og tulle rundt ...
Læs Mere
Landsdel:
Sjælland
Køn:
han
Pris:
2500
20191115_234823

Pomeranian

Pomeranian happypoms hvalpe flytteklar medio december Forv voksenvægt 2-3 kg .flotte farver. piger og drenge ægte u tavle Forældre kan ...
Læs Mere
Landsdel:
Nordjylland
Køn:
han| hun
Pris:
9000
942DF1D0-D1D4-434D-8FFA-D69054E5DBE6

Lækre familiehunde

Lækre familiehunde, Så er disse Skønne familie hunde , mor er schæfer/rottweiler og far er labrador med stamtavle næsten klar ...
Læs Mere
Landsdel:
Nordjylland
Køn:
han| hun
Pris:
3500
B6402E8E-8570-4CED-AEA2-D0463728981A

Engelsk Bulldog hvalpe

Hvor skal bo.?? Mine søskende har allerede fundet deres nye hjem, så de flytter fra mig den 18/11-19 Men hvad ...
Læs Mere
Landsdel:
Sydjylland
Køn:
han
Pris:
20000
inbound4109823985205193697

Terrier brasileiro valpar

Födda 2 Aug-19 Efter meriterade föräldrar både i Sverige och i hemlandet Brasilien. Terrier brasileiro (Tb) är en härlig, lätt ...
Læs Mere
Landsdel:
Bornholm
Køn:
han| hun
Pris:
16000
IMG_20191005_143314

Skønne hvalpe

3piger og 1 dreng. Født d 1 aug 2019 med chip og sundhedsbog,,,,. Mor lab kryds og far schærffer, hønsehund ...
Læs Mere
Landsdel:
Nordjylland
Køn:
han| hun
Pris:
2500

Bliv bruger

Opret annonce

Søg i annoncer

 

Salg af hunde og hvalpe og køb af hvalpe og hunde

Der er i øjeblikket i alt ca 5.844 hjemløse hunde og hundehvalpe i Danmark. Det er 850 flere end for fire år siden, og generelt er antallet af hjemløse hunde og hundehvalpe på landsplan steget med hele 18 procent siden år 2009. Det viser en foreløbig opgørelse fra ‘Det Nationale Forskningscenter for Velfærd’, SFI. Med andre ord, er der rigtig mange hunde og hundehvalpe som mangler et godt og kærligt hjem.

Har du en hundehvalp eller hund til salg? Og hvordan sikrer du et hurtigt og sikkert  salg af din hvalp eller hund? Opret en gratis bruger hos os og kom i gang i dag! Dyreformidlingen.dk ønsker at være din foretrukne portal og videreformidling for omplacering og salg af hunde og hvalpe og køb af hvalpe og hunde. Dyr er vores passion, og hos os er dyrevelfærd derfor naturligvis altid i fokus. Hvis du har hunde til salg eller hvalpe til salg, har du mulighed for at oprette en gratis salgsannonce for salg af din hund og hvalp på dyreformidlingen.dk. Vi har månedlig over 100.000 visninger, så du får eksponeret din salgsannonce til et bredt og dyreinteresseret publikum med henblik på et hurtigt salg af hunden og/eller hundehvalpen.

Overvejer du at købe en hund eller hundehvalp? Der mange forhold at være opmærksom på ved køb af hund eller hvalp. Udbuddet af hunde og hvalpe til salg er stort, og det kan være svært at finde rundt i hvor man skal købe hund eller hundehvalp. Du vil gerne købe hund eller hvalp, men hvor sælges hunde og hvalpe?

På dyreformidlingen.dk finder du mange hunde og hvalpe til salg – både hundehvalpe og voksne hunde. Stort udvalg af hunde købes, sælges eller bortgives gratis på vores portal hver eneste dag året rundt. Så hvis du er interesseret i køb af hunde eller hvalpe, anbefaler vi at du søger på dyreformidlingen.dk ved at bruge vores søgefunktion og filtrere på salg af hunde og hvalpe for at se de hunde og hvalpe som sælges og videreformidles her på portalen. Vi har altid hunde og hvalpe til salg, så hvis du skal købe en hund eller hvalp bør du starte med at søge hos os. Få dig et overblik over hunde og hvalpe til salg, og køb hund og hvalpe med omtanke hos os. Her på siden kan du se hvilke hunde og hvalpe der lige nu søger et hjem. Find din nye bedste ven direkte her på siden.

At udvide familien med en hund eller hvalp er dog mere krævende end eksempelvis at købe en ny cykel, en ny computer, iPhone, osv. Hos dyreformidlingen.dk vægter vi dyrevelfærd højt, og det er vigtigt for os, at man har gjort sig klart, hvad det vil sige, at tilføje en ny hund eller hvalp til familien. Du kan derfor læse mere om anskaffelse af ny hund fra vores vejledninger om hunde og hvalpe. Vi mennesker er forskellige og lever på forskellig vis, så den hund eller hvalp som passer til en familie, passer ikke nødvendigvis til den anden. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige hund eller hvalp, så man vil kunne give hunden eller hvalpen det fantastiske liv som den fortjener. Der er mange spørgsmål, som man kan stille dig selv, når valget står på at finde et nyt firbenede familiemedlem.

Vi stræber efter at etablere brede samarbejder på tværs af landet med blandt andet dyreinternater, hundekenneler, opdrættere og avlere for at hjælpe dem til at finde nye hjem til deres hunde og hundehvalpe gennem bred eksponering og hurtigt salg af hunde og hundehvalpe.
Desværre anskaffer rigtig mange sig en hund eller hundehvalp uden først at sætte sig grundigt ind i, hvad en hund eller hundehvalp kræver, samt hvordan de forskellige hunderacer, der findes, skal behandles forskelligt. Derfor ender mange hunde og hundehvalpe i en familie eller betingelser, hvor de ikke trives, og derfor (måske) igen skal skifte nyt hjem. Det er ikke værdigt, hverken for familie eller hund. En hund er ikke bare end hund. En hund er et levende væsen med sin egen unikke personlighed som i væsentlig grad er påvirket af hunderacer.

På Dyreformidlingen.dk har vi samlet en række artikler om hunde, hunderacer og hvad man som kommende eller ny hundeejer bør være opmærksom på. Vi anbefaler, at man inden køb af hund eller hundehvalp læser disse artikler og sætter sig grundigt ind i både hunderacer, forudsætninger, krav og konsekvenser ved at have en hund eller hvalp.

At have en hund er et stort ansvar, og man skal huske på, at en hund sagtens kan leve i 10-15 år. Er alle voksne indstillet på at lufte hund hver eneste dag i al slags vejr? Man skal tænke på, at børns interesse hurtigt skifter, og hvis interessen for hunden falder eller forsvinder, er det altid forældrene, der står alene med ansvaret. Hunden er et højt udviklet og socialt dyr, som skal leve et aktivt liv sammen med sin flok eller sin familie, så det er meget vigtigt at gennemtænke alt grundigt, inden køb af hund eller hundehvalp.

Skal det være en stor hund eller en lille hund? Skal det være en meget aktiv hund som kræver daglig leg? Er det en “fars hund” eller “mors hund”? En hund knytter sig som regel til den person, som giver den mest opmærksomhed. Skal det være en racehund eller blanding – og hvad er forskellen? Ved racehunde, er der en større sikkerhed for, at hunden har nogle bestemte egenskaber, som hos f.eks. jagt-, brugs- eller hyrdehunde. Det er derfor altid vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i de behov som den race, du ønsker dig, har. Skal det være en ruhåret, korthåret eller langhåret hund? Skal det være en han hund eller en tæve? Skal det være en hundehvalp eller voksen hund?

Der er mange overvejelser, inden du kører ud og kigger på hund eller hundehvalp første gang. Disse overvejelser er utrolig vigtige for at give hvalpen eller hunden et godt og værdigt liv. Men når overvejelserne er på plads, og den rigtige hund eller hundehvalp er fundet, ligger der mange gode år sammen med hunden – til glæde for alle i familien.

Hvis du er i tvivl om noget, anbefaler vi at du tager kontakt til en dyrlæge, adfærdsterapeut eller lignende.

Du vælger at tage ansvar for et andet levende væsen. Pas godt på det.

God fornøjelse og held og lykke!

Holdet bag dyreformidlingen.dk

 

www.dyreformidlingen.dk salg køb efterlysning hund hvalp kat killing kanin hest marsvin dyrefinder