Katte og killinger til salg og salg eller køb af katte og killinger

 

Søg i vores annoncer eller opret din egen gratis salgsannonce til salg af dyr eller udstyr.

Læs vores viden og vejledninger om katte og killinger her

 

NYESTE SALGSANNONCER FOR KATTE

 

20200109_071205

Roma

Hej jeg vil gerne sælge min kat Roma, hun er 9 måneder gammel. Plus kattemad, kradsetræ med elefanthoved, godbidder, legetøj, ...
Læs Mere
Landsdel:
Nordjylland
Køn:
hun
Pris:
2000
Ronja kigger på fugle

3 søskendekatte søger godt og roligt hjem

Her har vi Ronja. Hun er søster til Sitka og Rasmine og har samme baggrund som dem. Hun er rolig ...
Læs Mere
Landsdel:
Vestjylland
Køn:
hun
Pris:
100
Rasmine på reolen

3 søskendekatte søger godt og roligt hjem

Dette er Rasmine. Hun er søster til Sitka, og har derfor samme baggrund som ham. Hun er meget aktiv og ...
Læs Mere
Landsdel:
Vestjylland
Køn:
hun
Pris:
100
Sitka med Ronja i baggrunden

3 søskendekatte søger godt og roligt hjem

De 3 katte, en han og 2 hunkatte har boet hos os i godt 3 måneder. De kommer fra et ...
Læs Mere
Landsdel:
Vestjylland
Køn:
han
Pris:
100
C0ACE7A7-0E11-470F-A58A-9AEE51C94057

Klassisk perser

Den sødeste killing sælges, hun er 8 uger nu så hun er ikke helt klar til at komme hjemmefra, hun ...
Læs Mere
Landsdel:
Nordjylland
Køn:
hun
Pris:
3000
527EDD86-5746-4192-8AF5-E7E780640448

Klassisk perser

Den sødeste killing sælges, han er 8 uger nu så han er ikke helt klar til at komme hjemmefra, han ...
Læs Mere
Landsdel:
Nordjylland
Køn:
han
Pris:
3000
8FB65EBD-E403-4C00-BA51-44AE623E6B73

Klassisk perser killing

Den sødeste killing sælges, han er 8 uger nu så han er ikke helt klar til at komme hjemmefra, han ...
Læs Mere
Landsdel:
Nordjylland
Køn:
han
Pris:
3000
C2A8DFBB-F665-4312-858A-8B3EF0298B9C

Hankilling søger nyt kærligt hjem

Dejlig grå hankilling på 20 uger gives bort til den rigtige familie. Han bor i Løgten, nord for Aarhus... Han ...
Læs Mere
Landsdel:
Østjylland
Køn:
han
Pris:
50
Loading...

Bliv bruger

Opret annonce

Søg i annoncer

 

salg af katte og salg af killinger køb kat køb killing efterlysning kat killing

salg af katte og salg af killinger køb kat køb killing efterlysning kat killing

Katte og killinger til salg og salg eller køb af katte og killinger

Har du en killinger eller katte til salg? Og hvordan sikrer du et hurtigt og sikkert salg af katte eller killinger? Opret en gratis bruger hos os og kom i gang i dag! Dyreformidlingen.dk ønsker at være din foretrukne portal og videreformidling for omplacering og salg af katte og killinger og køb af killinger og katte. Dyr er vores passion, og hos os er dyrevelfærd derfor naturligvis altid i fokus. Hvis du har katte til salg eller killinger til salg, har du mulighed for at oprette en gratis salgsannonce for salg af katte og killinger på dyreformidlingen.dk. Vi har månedlig over 300.000 sidevisninger, så du får eksponeret din salgsannonce til et bredt og dyreinteresseret publikum med henblik på et hurtigt salg af katten og/eller killinger.

Overvejer du at købe en kat eller killing? Der mange forhold at være opmærksom på ved køb af kat eller killing. Udbuddet af katte og killinger til salg er stort, og det kan være svært at finde rundt i hvor man skal købe kat eller killing. Du vil gerne købe kat eller killing, men hvor sælges katte og killinger?

Det lyder barskt, men Danmarks virkelighed er 650.000 fritlevende katte. Katte som er dumpet, flyttet fra, glemt eller stukket af .. De får killinger, deres killinger får killinger og derfor står vi her i dag.

Inden køb af et nyt familiemedlem, hvad enten det drejer sig om en kat eller en kattekilling, kræver det at man grundigt sætter sig ind i hvad det vil sige at være ejer af en kat og/eller kattekilling.

Allerførst skal man som ny ejer af en kat eller kattekilling være opmærksom på, at man fra det øjeblik man har købt og får overdraget dyret, står med det fulde ansvar for et andet levende væsen, som forhåbentligt vil være anledning til mange glædelige stunder i fremtiden, men som måske herudover kan bringe bekymringer med sig, f.eks. i form af dyrelæge regninger.

Under vores Vejledning om dyr, kan du læse meget mere detaljeret om tanker og overvejelser inden køb af kat eller kattekilling, men her følger en kort tjekliste over nogle af de spørgsmål, som man under alle omstændigheder bør stille sig selv, før køb af en kat eller kattekilling til familien.

Vi stræber efter at etablere brede samarbejder på tværs af landet med blandt andet dyreinternater, opdrættere og avlere for at hjælpe dem til at finde nye hjem til deres katte og killinger gennem bred eksponering og hurtigt salg af katte og salg af killinger.

Overfølsomhed og allergi overfor kat eller kattekilling

Desværre er det et faktum, at et stigende antal børn og voksne bliver allergiske og oplever overfølsomhedsreaktioner i forbindelse med husdyr, herunder ikke mindst katte og kattekillinger. Mange reagerer på hårene, der kan genere hud og luftveje, hvis man har overfølsomhed eller allergi for pelsdyr som en kat eller kattekilling. Hvis man er i tvivl om man har en overfølsomhed eller allergi overfor pelsdyr, bør man opsøge egen læge og få det undersøgt, inden anskaffelse af det nye familiemedlem. Pelshår kan drive over stor afstand og selvom den allergiske person måske ikke nødvendigvis har direkte kontakt med katten eller killingen, kan der alligevel opstår allergiske reaktioner på anden hånd, hvis der f.eks. hænger hår ved den som normalt passer dyret eller i møbler og seng. Det er trist for alle parter, hvis dyret skal af sted igen efter kort tid på grund af allergi.

Er alle enige om køb af kat eller kattekilling?

Det er en stor beslutning af ville tage ansvar for et andet levende væsen. Katte kan blive op til 20 år gamle, så det er meget vigtigt, at alle i familien er enige. Ofte er de mindste i familien som får ideen om at anskaffe sig et nyt familiemedlem, men inden man som ansvarlig forældre giver efter for ønsket, bør man være indstillet på, at børnene måske med tiden kan miste interessen (nyhedsværdien) for katten eller killingen, hvorefter man som forældre står alene med ansvaret. Det er et ansvar som man skal være villig til at tage på sig. Tænk grundigt over, hvor meget tid er der til overs til dyret i det daglige. Hvad med ferie? Hvem skal så tage over? Vær ærlig over for dig selv og familien.

Børn og kat eller kattekilling

Det er sundt for mange børn (der ikke er overfølsomme eller har allergi for pelsdyr, naturligvis) at omgås og passe dyr, f.eks. en kat eller kattekilling, da det lærer børn om at tage ansvar for andre, om forpligtelser og glæder forbundet hermed, samt generelt hvordan de skal opføre sig omkring dyr. Man bør dog aldrig overlade ansvaret alene, uden selv som forældre at være opmærksom på, om det nye familiemedlem nu også passes, som det skal, slet ikke hvis man har små børn. Der kan foregå mange ting i et barns liv, og selvom køb af katten eller kattekillingen kan være barnets ønske, kan man ikke ukritisk forlange, at et mindre barn skal kunne tage så stort et ansvar på sine skuldre. Det bør altid være en voksen der har det overordnede ansvar og løbende, dagligt checker at dyret har de optimale forhold. Efterlad aldrig et barn alene uden opsyn med dyr.

Omkostninger ved køb af kat og køb af killing

Det kan være dyrt at tage ansvar for en kat eller kattekilling. Der skal købes madskåle, legetøj, kradsebræt, foder, kattebakke, osv., ligesom alle katte og killinger kan blive syge. Er du parat til at betale, hvad det koster, hvis dyret bliver sygt? Operationer og regninger fra dyrlægen kan godt vælte feriebudgettet. Er familien indstillet på det? Katten skal måske have årlige vaccinationer og tjek. Kan der blive råd til det i familiens budget? Heldigvis tilbyder nogle forsikringsselskaber en forsikring til katte, som f.eks. dækker alle omkostninger der overstiger 1000 kr., hvilket kan hjælpe, lige som nogle dyrelæger tilbyder afdragsordninger, men som udgangspunkt skal man være parat til at den ekstra (og nogle gange, desværre, uventede) økonomiske omkostninger, når man har et dyr.

Du vælger at tage ansvar for et andet levende væsen. Pas godt på det.

Spørgsmål til salg af katte og salg af killinger eller køb af kat og køb af killing?

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@dyreformidlingen.dk. Endnu engang velkommen til, og vi håber du enten finder din næste kat eller killing eller får held med salg af kat eller salg af killing hos os.

Venlig hilsen,
Holdet bag dyreformidlingen.dk

 

salg af katte og salg af killinger køb kat køb killing efterlysning kat killing

salg af katte og salg af killinger køb kat køb killing efterlysning kat killing