Har ikke set min kat siden december

Min x og jeg flyttede fra hinanden i novembers 2021.
Han overtog vores kat og jeg vores hunde, men da min x blev meget syg har han ikke været inde siden december og har prøvet at lede efter ham.. Han boede i kvissel og er født der. Det er en han kat og han hedder Alfredo, 5 år gammel men er ikke chippet. Håber nogen kan hjælpe, han trænger til pels pleje
Han var en stor basse sidst jeg så ham.

  • Kat
  • Nordjylland
  • 9900
  • Han
  • diddan0390@gmail.com
  • 42672826Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk