EFTERLYSNING FYN

Erik liggende ude på engen

SAVNES SAVNES SAVNES SAVNES SAVNES SAVNES

Har du set vores søde Erik? Han har ikke været hjemme siden ca. den 9/6-10/6. Han plejer max at være væk i en nat/dag. Han er kastreret og øremærket. Han er kun 2 år gammel og slank med lang krop og lange ben.

Vi har efterlyst ham i vores nærmiljø uden held. Nu er vi bange for at vores evige skræk er sket…. at han er gået ind i pakkepostbil, håndværkerbil eller lignende, døren er blevet smækket og bilen kørt afsted, og han så først er kommet ud, da bildøren er blevet åbnet ved næste stop. Han er nemlig desværre ikke (i vante omgivelser) bange for at gå ind i åbne biler : ( og det betyder, at han nu kan være hvor som helst. Og er bange : (

Han er sikkert nervøs og bange, når han ikke er hjemme i vante omgivelser.

Vi savner ham skrækkeligt. Ring/sms (eller evt skriv her på FB) hvis du har set ham eller bare tror, at du MÅSKE har set ham.

MVH. Lisbet Lykke Mobil 27648590

En kommentar

  • marika vengberg

    Prøv alligevel at gå ud tidlig morgen/sen aften,og kalde,hvor alt er stille,Hav god tålmodighed.Spred hans kattebakke ud i jeres have,så han kan dufte sig vej hjem.Hvis i kun har efterlyst ham via f.b,i jeres nærmiljø.så prøv også at hænge sedler op(ikke alle har f.b)Det bringer mange katte hjem. Håber i finder hindanden igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.