Bella kat er forsvundet

Stor hvid/beige hunkat med sort/brun/hvid stribet hale og brunlige aftregninger på ryg og ben. Sorte striber i ansiget. Lyseblå øjne. Meget sky.
Øremærke KCX022

 • Kat
 • Sydjylland
 • 6760
 • Hun
 • Ja
 • h.windeloev@gmail.com
 • 294824812 kommentarer

 • Marika Vengberg

  Skynd dig at sætte efterlysning op i området hvor de bor, fordi ikke alle har f.b. Gå ud tidligt morgen og sen aften og kalde hvor alt er mere. Så er der stor chance for at den høre jer kalde. Tag en snor og bind noget som dufter af dig i enden af snoren og træk efter dig hele vejen ud og hjem igen. Så laver du et duft spor så den måske selv kan finde hjem. Jeg håber i finder hinanden igen

  • Helle Windeløv

   Tusind tak, Marika.
   Jeg kører til Ribe i morgen med sedler og snor og mit mest svedige tøj.
   Bella er lige flyttet dertil for en måned siden med sin “kattebror” fordi min kæreste og jeg ikke kunne få dem sammenført med hund. Kattebror er faldet fint til, men jeg er bange for at Bella er så knyttet til mig, at hun ikke vil være der. Hvis jeg finder hende, tager jeg hende med hjem til Sjælland. Og så må kattebror få sig en dejlig frisk legekammerat.
   Tak ❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk