Ulla er væk

Ulla er hoppet ud af mine arme onsdag d. 4/5, på vej til bilen, på Rolf Krakes Vej i Odense V.
Hun er normalt indekat og kælen, udenfor er hun bange og skutter sig.
Hun er mærket VEW009 i hendes højre øre.

 • Kat
 • Fyn
 • 5200
 • Hun
 • Ja
 • plfausta@protonmail.com
 • 41744440One Comment

 • Jette jensen

  Hvis hun ikke er vant til at være ude/ er sluppet ud i et ukendt område, er der meget store chancer for, at hun sidder lige i nærheden og gemmer sig.
  Tag det brugte grus fra hendes kattebakke og strø det udenfor huset, Sæt også den brugte kattebakke udenfor og måske også noget mere, der lugter godt af hende, jeres evt. andre dyr eller jer (kattekurv, tæpper, brugte sokker, brugt sengetøj mm.). Katte, kan kender deres / jeres lugt på lang afstand. Det sidste jeg har hørt er at det er godt at tømme indholdet af støvsugerposen udenfor.
  Tag også brugt svedigt tøj på når du leder, så dufter du hjemligt. Det gælder om at lyde og lugte så hjemligt som muligt.

  Kald på hende om natten – hun kan sidde meget tæt på og ikke sige en lyd, så vær meget tålmodig. Om natten er chancerne for at finde hende meget større, fordi katte er modigere, når der har været ro i et stykke tid. Hvis hun er vant til lyden af en dåse med godbidder, så tag den med og rasl med den. Hvis det er muligt, så lad noget stå åbent, så hun selv kan komme ind. Tjek under biler og buske, kig op i træer og tjek hver en sprække i nærheden, som hun kan have gemt sig i. Tag gerne en lommelygte med, så kan I måske se øjnene lyse i mørket

  Vær også opmærksom på skure o. lign. hvor hun kan gemme sig og måske være lukket inde, så spørg alle naboerne, om du må tjekke deres skure o.lign – igen grundigt – hun kan sidde og gemme sig. Hvis det på nogen måde er muligt, så tjek selv, da mange katte gemmer sig hvis fremmede kalder

  Sæt også gerne opslag op på steder i nærheden, hvor der kommer mange mennesker, og lav små flyers til naboernes postkasser, til børn, hundeluftere, postbudet ,social-og sundhedshjælpere m.fl.
  – det er faktisk det, der bringer flest katte hjem. Folk i kvarteret skal vide, at den er væk, så de kan holde øje.

  Sig til, hvis du har brug for hjælp til opslag og flyers – jeg hjælper gerne med at lave et udkast. Send mig en pb, hvis jeg skal hjælpe – den ser jeg altid.

  Hvis ikke hun snart findes, er det en god ide at få kontaktet 1812 og alle dyrlæger og internater i området, så de ved, at hun er din, hvis de får hende ind eller nogen kontakter dem om en kat som hende. Du kan evt. sende / maile dem en kopi af din efterlysningsplakat.

  Hvis hun er mærket, så husk at efterlyse hende i katteregistret, og få også tjekket, at de har de rigtige oplysninger, og sørg også meget gerne for, at de er offentlige, så folk ikke skal finde en med adgang til registret, før de kan se oplysningerne. (jeg kan se at hun står til at bo i Årup, men telefon og mail er heldigvis rigtige)

  Hvis du vil have et link til internater og efterlysningsgrupper på nettet – eller har brug for hjælp til plakater og flyers – så send mig en pb – den ser jeg altid

  Jeg håber hun snart er hjemme igen <3

  Der er flere grupper på facebook for Bolbro, og du kan også efterlyse hende her i disse 4 grupper

  Efterlysning af dyr Odense og omegn
  https://www.facebook.com/groups/2150409051860271/

  Efterlysning af dyr for hele Fyn & Øerne 😉
  https://www.facebook.com/groups/417042498369469/

  Forsvundet og fundet dyr, Fyn
  https://www.facebook.com/groups/ForsvundetOgFundetDyr.FYN/

  Efterlysning og Fremlysning af katte på Fyn
  https://www.facebook.com/groups/429513047250514/?fref=ts

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER