Sort og hvid hunkattekilling søges

I det jeg fornyelig måtte gå den tunge vej til dyrlægen og sige et sidste farvel til min 19 år gamle hunkat. Søger jeg en ny hunkattekilling, der er sort og hvid. Ligesom mønsteret gerne må være så tæt på min gamle kats mønster. Se billede. Min nye kat vil få et ligeså omsorgfuldt hjem, som min gamle kat.
Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk