Søger voksen hund med Pels

For halvandet år siden havde jeg denne skønne kegle, Rufus, som var en blanding af er Westi og Yorkshire terrier på ni kg. Derfor søger jeg en voksen hund op til 8/9 år og 6 – 8 kg. MED PELS, gerne med noget terrier i men ingen betingelse. Jeg er en mega frisk folkepensionist, jeg bor på Christianshavn tæt på de Christianshavnske volde lidt fra Amager Strand og Amager Fælled. Hos mig må hunden være alle steder, det være sig i sofaen, i sengen, i køkkenet og på badeværelset. Flittige gåture er et must. Jeg bor ikke stort til gengæld har jeg det mest perfekte hunde vindue hvor overvågning af volden er et must. Med stort håb om en omplacering. Vh Birte P. Christianshavn

  • Hund
  • Sjælland
  • 1426
  • Han | Hun
  • 61343082Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk