Søger min bedste ven

Jeg søger en 4benet bedste ven, efter et par måneder uden, kan jeg mærke at det bare ikke er det samme uden sin bedste ven 🙂 søger en max mellem stor hund, da jeg bor i en stor 2 værelses lejlighed, men har en masse grønne områder hvor jeg bor, en hundemark 200m væk og en naturpark 500m væk, kan tilbyde en masse tryghed og kærlighed 🙂 de 2 eneste krav er at den skal kunne være alene i nogle timer indimellem (ikke hver dag), og jeg har en meget stille og rolig kat, som den skal kunne med, katten er vant til hund 🙂
One Comment

  • Brian Finnerup

    Hvis det er dig som er på det billede. Vil jeg meget gerne være din bedste ven! 😉 En skønhed som dig, må os godt gå tur med mig og min lille griffon 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk