Søger min bedste ven

image

Jeg søger en 4benet bedste ven, efter et par måneder uden, kan jeg mærke at det bare ikke er det samme uden sin bedste ven 🙂 søger en max mellem stor hund, da jeg bor i en stor 2 værelses lejlighed, men har en masse grønne områder hvor jeg bor, en hundemark 200m væk og en naturpark 500m væk, kan tilbyde en masse tryghed og kærlighed 🙂 de 2 eneste krav er at den skal kunne være alene i nogle timer indimellem (ikke hver dag), og jeg har en meget stille og rolig kat, som den skal kunne med, katten er vant til hund 🙂

  • : Hund
  • : Han
  • : Nordjylland
  • : smoelf89@hotmail.com
  • : 51183238

One comment

  • Brian Finnerup

    Hvis det er dig som er på det billede. Vil jeg meget gerne være din bedste ven! 😉 En skønhed som dig, må os godt gå tur med mig og min lille griffon 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.