MIN RØDE KAT ER VÆK

Min søde røde kat Conrad på kun ½år er blevet væk i nærheden af Englandsvej og Amgerbrogade på Amager. (Han er en stor kat)
Han er ikke blevet set siden torsdag d. 6 september.
Han er ikke chippet.

Hvis I ser ham må I meget gerne kontakte mig på
tlf: 30 86 01 76
Jeg håber I vil hjælpe mig med at finde min kat. Natalie
Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk