Min lille mimimus er væk

Hej allesammen. Jeg står i den sørgelige situation at min ene kat mimi er hoppet ud over altanen idag, i værebroparken 2880 Hun har aldrig været interesseret i at være udenfor. Når jeg har haft hende med ude har hun været skræmt og løbet hen til opgangen og skrabet på døren. Jeg har været nede i kigge om hun skulle ligge nede foran altanen, hvis hun nu i værste fald var kommet til skade, men jeg kan ikke se hende, så jeg tænker at hun sidder og gemmer sig et sted skræmt for livet.. 😭 mimis kæreste momo går og vræler herhjemme og kan ikke forstå hvor hun er 😭 har prøvet at være nede og gå med ham for at se om han kunne lokke hende frem men uden held.. så min bøn til jer er at hvis i ser en sød lille missekat som hende på billedet må i meget gerne kontakte mig og ydermere prøve at kalde hende til jer. Hun hedder som sagt mimi og hun er ikke så glad for nye mennesker men nogle elsker hun bare ved første blik. Hun er ikke særlig stor i størrelsen og har et MEGET lyst miav. Jeg håber nogle har set hende eller finder hende 😭 på forhånd tak.
Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk