Min kat er væk!

Nala

Min gode gamle trefarvede hunkat gennem 12 år er pludselig forsvundet for en god uges tid siden. Vi bor i Harring mellem Snedsted og Koldby. Hun bar halsbånd da hun forsvandt. Hun er meget hvid, har symmetriske sorte aftegninger på ryg, hale og hoved og nogle røde pletter hist og her i det sorte. Hun har lyserød snude og gul-grønne øjne.
Hun har øremærket dxh003 og er registreret i dansk katteregister (Inges kattehjem).
Vær opmærksom på at hun ikke er så glad for fremmede, og så er hun muligvis lidt døv, da jeg har skullet stå meget tæt på hende før jeg kunne kalde hende til mig, og så har hun virket som om hun først lige havde hørt mig.
Både kattene og børnene savner hende meget! Hvis du har fundet hende eller tror du set hende, så ring og fortæl hvor.

  • : Kat
  • : Nordjylland
  • : 7752
  • : hun
  • : mariahlarsen89@live.dk
  • : 97933892
  • Nala (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.