Marsvin til salg og køb og salg af marsvin, marsvineunger og tilbehør

Hvert år forener vi hundredvis af kæledyr med kærlige familier.

Læs vores vejledninger om marsvin her

NYESTE SALGSANNONCER

Små marsvin unger

Små marsvin unger

Skønne smukke marsvin unger både piger og drenge er klar til at flytte til nye græsgange med masser af kærlighed ...
Læs Mere
Landsdel:
Sydjylland
Køn:
han | hun
Pris:
180
Den skøneste marsvin unge, Han

Den skøneste marsvin unge, Han

Hejsa Vi sælger vores dejlige han unge som er født d. 21/5-24. Han er enebarn så han har det godt ...
Læs Mere
Landsdel:
Østjylland
Køn:
han
Pris:
200
Han marsvin fra aug 2020

Han marsvin fra aug 2020

Vores søde han marsvin søger et nyt hjem, da hans burven, desværre viste sig at være en pige, som nu ...
Læs Mere
Landsdel:
Fyn
Køn:
han
Pris:
0

Salg af marsvin og køb af marsvin eller marsvin til salg

Gnavere, som kanin, marsvin og hamster, udgør en stadig større del af kæledyr i Danmark, hvilket er fuldt forståeligt. I over 100.000 danske familier finder du de små søde og sjove gnavere. Marsvin er et rigtig godt og populært kæledyr. De er nemme at passe og kræver ikke det store. Marsvin kan “snakke” så man vil altid være godt underholdt og i godt selskab. Børn har rigtig stor glæde af de små hyggelige og tillidsfulde venner, som i mange tilfælde er barnets første kæledyr. Marsvin er en lille gnaver, der oprindeligt stammer fra Sydamerika, hvor marsvinet ofte lever lidt oppe i bjergene på flade områder og på plateauer. Marsvin har været anvendt som kæledyr for mennesker i mange tusinde år. Den mest almindelige er den glathåret, men den findes også som langhåret, med hvirvler, ru pels, kruset pels osv. Du kan læse mere om marsvin racer i vores artikel arkiv.

Udvid familien med køb af et lille marsvin

Der er mange glæder og positive sider ved at anskaffe sig et marsvin, men der medfølger også en hel del arbejde og udgifter i forbindelse med pasning, pleje og aktivering af et marsvin. Man skal gøre sig klart, hvad man selv kan tilbyde et marsvin, og det er vigtigt, at marsvinet passer til familien og dens livsstil. Alt for mange marsvin må hvert år betale prisen for menneskets impulshandlinger og dårlige beslutninger. Marsvin anskaffes ofte til børn. Pasningen overlades i et vist omfang til børnene, der ikke nødvendigvis har den fornødne viden om, hvad dyret har behov for, eller opmærksomhed på, hvis dyret viser tegn på ikke at trives. Resultatet kan være, at dyrene ikke fodres og får skiftet vand og renset bur ofte nok, samt at de understimuleres, såfremt de holdes alene. Af og til hænder det desværre også, at børnene – og efterfølgende deres forældre – bliver trætte af pasningen, og marsvinene overlades i det store hele til dem selv. Marsvin, der holdes under ikke-optimale forhold, kan udvikle adfærdsproblemer, typisk i form af pels-gnavning, stress og passivitet.

Overvejer du at købe et marsvin?

Det er derfor meget vigtigt (både for familien og dyrets skyld) inden køb af marsvin, at man sætter sig grundigt ind i, hvad et marsvin er for et dyr. Hvad spiser et marsvin og hvilket bur skal man have til sit marsvin? Hvad skal marsvin have i deres bur for at trives? Findes der forskellige marsvineracer? Hvilke sygdomme får marsvin som regel? Har du tid og overskud til et marsvin? Har du råd? Er der forskel på marsvin? Der kan være rigtig mange spørgsmål, inden køb af marsvin eller marsvineunger. Vi vil gerne hjælpe dig til at træffe det rette valg. Vi vil derfor kraftigt anbefale inden køb af marsvin, at man læser vores guides om de kære marsvin hos www.dyreformidlingen.dk i vores artikelarkiv med gode råd og vejledning om marsvin. Få gode råd om fodring, sociale behov og nataktivitet hos marsvinene i guiden. For os er dyrenes velfærd første prioritet.

Din seriøse og troværdige samarbejdspartner til køb og salg af marsvin

Masser af marsvin og unger søger nye hjem netop nu, og det kan være et meget rodet marked – særligt online. Det sker, at vi oplever dyr, som ikke har haft ordentlige hjem, eller som akut står og har brug for et andet sted at være. Dette har vi i årevis hjulpet folk med, og har nu valgt at oprette denne hjemmeside. Hos www.dyreformidlingen.dk ønsker vi at være din foretrukne platform for salg af marsvin og køb af marsvin. Vi stræber efter de højeste etiske standarder indenfor dyrevelfærd med ægte passion for dyr. Vi har derfor også en række retningslinjer for salg af marsvin og køb af marsvin på vores platform. Marsvinet skal veje mindst 300 gram, have været hos deres mor i mindst fire uger og ikke sælges til et liv alene, da marsvin er flokdyr, og skal have mindst et andet marsvin. Anbefaling fra DMK – Dansk Marsvineklub, samt DMF – Dansk Marsvin Forening. Marsvin til salg hos Danmarks tryggeste formidling og markedsplads. Find dit næste marsvin hos dyreformidlingen.dk. Her kan du købe og sælge marsvin, i alle aldre og racer. Vi har et skiftende antal marsvin. Se billeder af marsvinene her på www.dyreformidlingen.dk. Der kan være voksne marsvin eller marsvineunger til salg. Her på siden, og i de tilhørende underkategorier, finder du et stort udvalg i spændende marsvin. Køb dit marsvin her – stort marked med masser af marsvin til salg.

Marsvin til salg og køb af marsvin

Køb og salg af marsvin. Dyreformidlingen.dk er åbent/offentlig og du kan derfor let og hurtigt se alle salgsannoncer uden at være oprettet som bruger, men hvis du har et marsvin til salg eller vil salg af marsvin, kræver det at du opretter en bruger profil på dyreformidlingen.dk, som på Facebook og andre lignende hjemmesider. Hvis du ønsker at sælge marsvin eller sætte et marsvin til salg, kan du helt gratis oprette en salgsannonce på www.dyreformidlingen.dk. Vi deler alle salgsannoncer i vores netværk og på sociale medier for optimal synlighed. Det eneste du skal for at sælge marsvin eller sætte marsvin til salg er at oprette en bruger på hjemmesiden – det er let, hurtig og gratis. Her vil du kunne finde marsvineunger og voksne marsvin som er til salg, og selv om du ikke er interesseret i køb af marsvin eller salg af marsvin, er du velkommen til at se vores annoncer for salg af marsvin alligevel.

Spørgsmål til salg af marsvin og salg af marsvineunger?

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@dyreformidlingen.dk. Endnu engang velkommen til, og vi håber du enten finder dit næste marsvin eller marsvineunge eller får held med salg af marsvin eller salg af marsvineunge hos os.

Venlig hilsen,
Holdet bag dyreformidlingen.dk

marsvin til salg og køb og salg af marsvin og marsvineunger
marsvin til salg og køb og salg af marsvin og marsvineunger
TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER