Hvem har set min kat

Max er en Europæisk korthårs kat. Han er lys rød med lidt beige striber.
Han er gik fra Sneppevænget 6, Østersøbadet onsdag den 28/4.
Han er øremærket CB 2005

 • Kat
 • Lolland/Falster
 • 4970
 • Han
 • Ja
 • anne.b.rasmussen@gmail.com
 • 23456787One Comment

 • Marika Vengberg

  Jeg lægger lige nogle gode råd, som jeg håber, at du kan bruge

  Men jeg synes, at du skal starte med at spørge naboerne, om du må tjekke deres skure, garager o.lign, og der hvor du ikke kan komme ind, skal du kalde tålmodigt – meget gerne nat eller sen aften, hvor katte er mere tilbøjelige til at svare. Hvis det på nogen måde er muligt, så tjek selv, da mange katte gemmer sig hvis fremmede kalder, og folk er næsten altid flinke i den situation
  . Specielt på denne årstid bliver rigtig mange katte lukket inde i kortere eller længere tid. Alle de spændende døre kan være svære at modstå for en nysgerrig kat – så tjek skure, garager, legehuse, kældre osv. Og tjek gerne flere gange – det er bare så vigtigt

  Kald på hende om natten – hun kan sidde meget tæt på og ikke sige en lyd, så vær meget tålmodig. Om natten er chancerne for at finde hende meget større, fordi katte er modigere, når der har været ro i et stykke tid. Hvis hun er vant til lyden af en dåse med godbidder, så tag den med og rasl med den.
  Lad også en dør stå åben, hvis det er muligt

  Sæt også gerne opslag op på steder i nærheden, hvor der kommer mange mennesker, og lav små flyers til naboernes postkasser, til børn, hundeluftere, postbudet, social-og sundhedshjælpere m.fl.
  – det er faktisk det, der bringer flest katte hjem. Folk i kvarteret skal vide, at den er væk, så de kan holde øje. De skal mindes om at hun er væk, hver gang de ser plakaten.

  Sig til, hvis du har brug for hjælp til opslag og flyers – jeg hjælper gerne med at lave et udkast. Men send mig en pb, hvis jeg skal hjælpe, Facebook driller mig for tiden – men en pb ser jeg altid.

  Hvis ikke hun snart er hjemme, er det en god ide at få kontaktet 1812 og alle dyrlæger og internater i området, så de ved, at hun er din, hvis de får hende ind eller nogen kontakter dem om en kat som hende i nærheden af dig. Du kan evt. sende / maile dem en kopi af din efterlysningsplakat.

  Hvis hun er mærket, så husk at efterlyse hende i katteregistret, og få også tjekket, at de har de rigtige oplysninger, og sørg også meget gerne for, at de er offentlige, så folk ikke skal finde en med adgang til registret, før de kan se oplysningerne.

  Hvis du er bange for, at hun er kommet lidt for langt væk til at kunne finde hjem. Så lav en base af kendte lugte. Tag det brugte grus fra hendes kattebakke og strø det udenfor huset. Sæt også den brugte kattebakke udenfor og måske også noget mere, der lugter godt af hende, jeres andre dyr eller jer (deres brugte grus, kattetæpper, brugte sokker, brugt sengetøj mm.). Katte, kan kender deres / jeres lugt på lang afstand. (det sidste jeg hørte er, at det er godt at tømme støvsugerposen udenfor) Tag også gerne brugt svedigt tøj på, når du leder – så lugter du hjemligt.

  Hvis du vil have et link til internater og efterlysningsgrupper på nettet – eller har brug for hjælp til plakater og flyers – så send mig en mail pynell@godmail.dk eller ring 25887836

  Jeg håber hun snart er hjemme igen <3

  Her er lige link til 3 grupper, hvor jeg synes, du skal slå hende op

  Allerød Kommune – Hjælp hinanden! 👍👍

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER