Holger er væk

Holger er creme/hvid/beige. Han er en Norsk skovkat. Er hvid rundt omkring munden.
Holger er meget bange og sky overfor andre mennesker, end dem han bor sammen med. Han vejer omkring 6 kg og han er langhåret.

 • Kat
 • Sjælland
 • 4050
 • Han
 • Ja
 • hojdevej18@yahoo.dk
 • 26117098One Comment

 • Hellerass1828

  Holger har været væk siden den 22. dec. 2022. Han løb ud af døren en sen aften den 22. dec. Vi har kun boet i Skibby siden den 16. dec, så Holger kender ikke til området. Vi bor Havholm Agervej nr 41 i 4050 Skibby. Jeg har været ude og kalde dag og nat og sen aften, meget tidlig morgen. Jeg har hængt efterlysn8ngssedler op, smidt efterlysning sedler i postkasser. Jeg strøet kattegrus rundt om huset….gået rundt omkring og strøet kattegrus ud……Jeg savner ham så meget…jeg er dybt ulykkelig over ikke at kunne finde ham….søger hjælp fra alle der vil gå ud i deres udhuse…skure…..hundehuse….legehuse….tomme kaninbure…..udestuer…drivhuse….der hvor en kat kan finde på,at gemme sig. Hvis du ser ham så lad ham ligge og jeg kommer og henter , vil helst ikke have løber væk igen…..Tag et billede og send det til mig…mit telefon nr er 26117098 / 60187152
  På forhånd tak for jeres hjælp….

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER