hund hvalp hamp sundhed

Hamp til din hund: Se hvordan det kan give dig en sund hund

sponsoreret indlæg

Mange forbinder hampolie og andre produkter med hamp som noget, man bliver skæv og døsige af at indtage. Og i hvert fald som noget, man absolut ikke skal give sin hund.

Her er det dog vigtigt at tage i betragtning, at hamp og cannabis ikke er det samme, og at det faktisk er muligt at købe hampolie uden både CBD og THC, der er de to psykoaktive stoffer, der gør, at man bliver skæv.

Men hvorfor så overhovedet give sin hund hampolie? Jo, det er en fantastisk kilde til Omega3, -6 og -9, og er ligeledes en rig kilde til DHA og EPA-fedtsyrer, som er perfekt til din hunds lever, led, hjerte og pels. Køb hampolie til hunde her.

 Det er dog langt fra de eneste sundhedsmæssige fordele ved hampolie, og her i denne artikel giver vi dig det fulde overblik over, hvorfor du bør give din hund hampolie dagligt.

Hvilke fordele er der ved at give din hund hampolie?

Fra naturens side har hampolie et højt naturligt indhold af de livsvigtige fedtsyrer Omega3, -6 og -9, og er et rigtig godt alternativ til almindelig fiske- eller lakseolie, så din hund kan få dækket sit behov for fedtsyrer som DHA og EPA.

DHA og EPA er såkaldte flerumættede fedtsyrer, som har flere essentielle sundhedsmæssige fordele for din hund, og de bidrager blandt andet til at:

  • Vedligeholde et normalt hjertehelbred
  • Forebygge hjerte-kar-sygdomme
  • Støtte en normal leverfunktion
  • Vedligeholde ømme og stive led
  • Vedligeholde hjerne, nervesystem og syn
  • Give din hunds immunforsvar et naturligt boost
  • Give din hund en skinnende og sund pels

Folk giver især hampdråber til sin hund for at reducere smerter, angst, depression og generelt hjælpe med at skabe en bedre balance i krop og sind, da hampdråber indeholder de essentielle fedtsyrer, som kan bidrage til at vedligeholde hjernen samt virke beroligende.

Det er dog vigtigt, at du ikke giver din hund såkaldte CBD-olier eller hampdråber med THC, da det er to psykoaktive stoffer, der kan gøre din hund døsig (eller såkaldt skæv/høj).

Så hvis du gerne vil give din hund alle de sundhedsmæssige fordele ved hampolie, bør du lede efter naturlige hampdråber uden netop THC eller CBD, og her har webshoppen Animigo nogle dråber af meget høj kvalitet, som du ligeledes giver 100% tilfredshedsgaranti på. Køb hampolie til hund med 100% tilfredshedsgaranti.

Er det sikkert at give hampolie til min hund?

Hampolie udvindes fra hampplanten, og indeholder derfor ikke de euforiserende stoffer, som man normalt forbinder med cannabis.

Kort fortalt er hampplanten en ‘umoden’ version af cannabis, og indeholder derfor min små mængder THC eller CBD. Altså de stoffer, der kan give din hund en ‘rus’ eller gøre den ‘skæv’.

Derfor er hampolie i sig selv ikke euforiserende, især ikke hvis du køber hampdråber til din hund, som igennem udvindingsprocessen har fået fjernet de små mængder THC og CBD, som findes naturligt i hampplanten.

Der er altså ingen risiko ved at give din hund en daglig dosis hampolie, der med sine essentielle fedtsyrer (omega3, -6 og 9) samt andre vigtige næringsstoffer kan give din hund en sund pels, hjerte, lever, syn, forebygge hjerte-kar-sygdomme samt meget mere. Køb hampolie til din hund her.

Kilder: animigo.dk

Se andre vejledninger om hunde

Søg i vores annoncer eller opret din egen gratis salgsannonce.

 

 
TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER