En ven for livet.

Som ung havde jeg Jordens dejligste ven i min hund Muschi, og vil gerne opleve den Lykke, det var igen.
Hun var Bastard, men det er ingen krav til min Livsledsager.
Alle hunde er Jordens dejligste, hvis man giver dem al sin Kærlighed…

 • Hund
 • Østjylland
 • 8600
 • Han
 • Ja
 • tb48@sol.dktb
 • 42290063One Comment

 • Louise

  Hej, jeg har en 11 mdr Gl
  Han hund.
  Han er en bld af labrador og rottweiler men nok mere flatcoated end lab.
  Han er en stor legesyg basse med næsen skruet godt på. Han er nysgerrig og opsøgende men reserveret overfor fremmede og andre hunde. Ikke at han ikke vil dem men mere at han ikke ved hvordan han skal gå til dem.
  Super kælesyg og elsker at lege med vores børn på 6 og 11.
  Jeg har brug for at finde det perfekte hjem til en aktiv hund der trænger til generel opdragelse. Jeg kan ikke have ham mere da jeg er blevet enlig og han er blevet en for stor opgave at løfte for mig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk