Efterlysning Hankat i hele landet Skovby Bogense Middelfart Kolding Aarhus

Min 3 farvet hankat sort hvid med grå striber Han har hvide poter og er forsvundet 10. December 2018 i Skovby på Fyn den løber normalt ikke mere end 200 meter væk. Den er muligvis stjålet fra adressen Jeg har kigget alle steder i Skovby mine naboer nægter mig adgang til deres områder og de gider ikke og søge efter katten så ingen hjælp Har I et godt råd Hvad gør man så ringer til politiet og beder dem om og kig deres områder efter spørgsmålstegn Jeg håber at Katten kommer tilbage Jeg elsker den så meget Han lyver kastreres når han er gjort en dame gravid og de har fået killinger Så bliver han kastreret Han har utrolig små testikler andre og hankatte har kæmpe Jeg ved ikke om han er en hun kat måske men han strinter op ad buske og huse laver duftspor Det er ganske normalt men efter min mening synes jeg han ligner en hankat hvis han er hoppet på gls bilen så har de Depot i Kolding Bilen kører der til hver morgen Vis hvis katten er hoppet af på vej til Kolding eller i Kolding eller på gls pakke Depot så ved i det hvis den dukker op i Kolding eller i Aarhus fordi Bilen kører det er til hver eneste dag og Katten sover ind under bilen sommetider måske den er kravlet ind i bilen i motorrum eller et eller andet sted og blev kørt til en anden by derfor min efterlysning gælder i hele landet Det var min efterlysning på min søde kat Håber I finder den håber den dukker op Mange tak for hjælpen

  • Kat
  • Fyn
  • 5400
  • Han
  • mukbuk002@gmail.com
  • 50119628Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk