Dejlig familiehund søges

Hejsa Vi er en dyreglad familie på 4 som søger en familiehund som vi kan overøse med alt vores kærlighed. Vi bor i et naturskønt område tæt på strand og skov. Mine 2 drenge er 9 og 11 år med stor respekt for dyr og natur. Vi er vant til hund fra før og har nu 2 skønne katte. Min mand og jeg har begge fast arbejde, dog arbejder jeg kun deltids, og har derfor masser af tid til en hund.

  • Hund
  • Sydjylland
  • 6440
  • Han | Hun
  • maleneisnielsen@sol.dk
  • 20146982One Comment

  • Henriette

    Hej. Jeg søger kærligt hjem til Molly. Hun er en toller (steriliseret tæve på 9 år) Utrolig smuk og dejlig hund.. Hun er sund og rask og har aldrig fejlet noget. Jeg har brugt hende lidt til agility og hun er meget lærenem. Hun elsker at lege med bold, vil meget gerne arbejde med næsen og kan gå løs. Kræver dog at I selv lærer hende, hvad hun må hos jer. Hun er let omgængelig med både hunde og mennesker. Er dog meget ivrig når hun ser katte, men har aldrig gjort en kat noget. Jeg skal ikke have noget for hende ud over at vide at hun kommer til et godt og kærligt hjem og hun ikke går til videre salg. Derudover vil jeg gerne høre hvordan det går med hende og jer. Før I tager stilling til om I vil have hende, vil jeg gerne at I prøver at have hende en weekend, hvor jeg henter hende hos jer. Hvis I måske er interesseret sender jeg gerne nogle billeder.. Med venlig hilsen Henriette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER