Rød-hvid kat fundet Randers NØ

Opdatering 15/8, kl 12:20
Vi har desværre ikke fundet kattens ejer endnu, men katten er kommet til hægterne i løbet af natten og er i dag kommet i trygge kattekyndige hænder på internatet MinVenKatten i Hobro.
Katten har hverken øre mærkning eller chip mærkning, og det er en kastreret hankat.
Den er tam og kattens ejer kan henvende sig til MinVenKatten i Hobro.
Vi overdragede katten til Anita.
Se http://minvenkattenhobro.dk/kontakt/

Beskrivelse:
Jeg mødte denne tamme rød-hvid kat i dag i Randers NØ. Den slikkede på en overkørt snegl på cykelstien midt i den værste varme og så meget tynd ud.
Jeg så den også i samme område for flere uger siden, men dengang så den normalvægtig ud og lignede en pæn huskat der bare var ude og se sig omkring, men i dag så den helt anderledes ud, og derfor opfatter jeg katten som én, der ikke kan finde hjem til sin ejer. Min søsters kat var engang væk i en hel måned, og da den kom hjem så den lige så tynd og udmattet ud, så jeg gætter på at denne kat har været været væk i flere uger.
Jeg tog hen og gav den vand og mad en time senere og blev hos den i et par timer, og den spiste 400 gram kattemad før den var mæt, og bagefter så den meget bedre ud og spandt, men den vil utvivlsomt gerne hjem snart.
Den har ingen øretatoveringer.
(opdatering: og heller ingen chip)
Køn undersøgte jeg ikke.
(opdatering: Det er en kastreret hankat)
Kæledyr er forbudt i min boligblok, så jeg må desværre ikke tage katten med hjem, men de næste par uger vil jeg fortsætte med at cykle hen og give den mad og vand hver dag indtil vi finder dens ejer eller finder en anden løsning.
(opdatering:Den var for tynd, sulten og udmattet til at fortsætte med at leve i naturen, selv om vi kan give den vand og mad hver dag, så den er kørt til internat, og kan hentes der er kortere stykke tid, hos MinVenKatten i Hobro).
Flere billeder kan sendes pr sms eller email.
Mvh Mads
25211995
(opdatering: Henvend dig til MinVenKatten Hobro på telefon 25546789)

 • Kat
 • Østjylland
 • 8930
 • Han
 • madsv5@gmail.com
 • 252119953 kommentarer

 • Lone

  Hej Mads. Fantastisk med din omsorg og opmærksomhed🙏🏽❤️Såfremt at ejer ikke henvender sig, så tænker jeg at den skal afleveres til dyreinternat .
  Har du mulighed for selv at transportere den eller?
  Mit nr er 41678855 såfremt

  • mads73

   Hej Lone.
   Mange tak for dit tilbud om transport at katten til et dyreinternat.
   Jeg har ikke selv mulighed for at køre katten. Jeg har kun cykel, så jeg kan kun transportere den til dyrlæge, og det tør jeg ikke her i hedebølgen, da der er for varmt for en kat at være i en papkasse, selvom der kun er tre km fra kat til dyrlægen i Randers. Biltransport er meget bedre! 🙂
   Jeg har i dag kontaktet dyrlæge mht om katten kan bliver undersøgt for om den har en chip mærkning, da den ikke er tatoveret i ørene, og venter nu på svar.
   I dag vil jeg desuden hænge fremlysninger op i lygtepæle i 2 km radius fra katten og give katten mad og vand igen.
   Jeg fremlyste katten i går aftes og kan læse mig til at man skal vente 7 dage derefter inden man sender katten videre, så kattens ejer bedre kan nå at reagere.
   Hvis katten ikke ser bedre ud i dag eller i morgen, så kan det godt være at den skal videre til dyreinternat allerede i dag eller i morgen. Jeg går ud fra at dyreinternater også kan aflæse chip?

  • mads73

   Katten bliver kørt til internatet “Min Ven Katten” i Hobro i morgen mandag.
   En der har set mit opslag i facebook gruppen “Efterlyste dyr i Randers og omegn” tilbød at komme forbi og se katten i dag og hun vil gerne køre den til Hobro internatet. Internattet fremlyser efterfølgende også katten i en periode, så dens hidtidige ejer fortsat kan nå at reagere på fremlysningerne.
   I dag har katten spist en normal mængde mad for en kat, er blevet kælet med og hviler ellers hele dagen, men det er jo ikke unormalt for en kat. Jeg håber at den har det endnu bedre i morgen, når den kommer i trygge hænder på internatet i Hobro.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER