Tilbud til hund, kat og andre dyr

 

 Følg med her på siden og se i hvilke butikker du kan finde gode tilbud til dine skønne dyr. Vi tilføjer rabatter som vi får dem oplyst af butikkerne!

Dyrenes redningkort - Bestil mindst 2 kort og få halv pris på det ene

20 % rabat med rabatkoden " god jul "

Vetboxen.dk - rabatter på produkter til hund, kat, gnavere og andre dyr.

GPS til din hund eller kat

Rabat på naturmedicin mod indvoldsorm, flåt og lopper mm til hund, kat, hest og pony. Anbefalet af dyrlæger.

Design din helt egen ridehjelm eller sadelunderlag. Årets julegaveidé til hestepigen!

Stort julemarked for hund, kat, gnaver, hest og andre dyr. Her finder du juletilbehør og julesjov til dit kæledyr!

Stor outlet på produkter til hund, kat og gnaver.

Vores favoritter

Det er vores mål at give danskerne det bedste overblik over hvilke butikker med produkter til hunde, hvalpe, katte, killinger, marsvin, heste, kaniner og mange andre dyr der har tilbud og rabatter  i Danmark. Der er mange som har efterlyst en oversigt, der gav det fulde overblik. Vi har siden modtaget en række e-mails fra forhandlere og lægger dem løbende på hjemmesiden - SÅ HOLD ØJE :)

Køb julegaverne og spar penge!

Det er efterhånden størstedelen af alle danske webshops, der sætter sine varer ned og tilbyder rigtig gode tilbud så tæt op af julen, så der er god mulighed for at finde julegaven til din hund, hvalp, kat, killing, marsvin, hest, kanin eller andre dyr til en god nedsat pris. På mange webshops er det muligt for dig at spare rigtig mange procent, og det kan altså ende med at være rigtig mange penge at spare. Selvom julen ikke skal gå op i kroner og øre, så kan det stadig være en rigtig god idé at købe gaverne til jul på tilbud.

Køb adventsgaver på Black Friday!

Adventsgaver er typisk den gave, som man ikke bruger så mange penge på. Sådan behøver det faktisk ikke at være. For nu kan få super gode tilbud på dine adventsgaver, og så kan der jo blive til lidt mere, hvis du vil forkæle din hund, hvalp, kat, killing, marsvin, hest, kanin eller andre dyr op til jul.