Opdag de mange skønne måder krillolie gavner dine kæledyr

sponsoreret indlæg

Har du nogensinde undret dig over, om dine kæledyr får alle de næringsstoffer, de har brug for? Vi mennesker spiser generelt set en meget varieret kost, sammenlignet med vores kæledyr, som ofte bare spiser det samme hele tiden. Dette fører desværre til, at vores kæledyr mister glansen i pelsen, og i værste fald at de får problemer med hjernen eller hjertet, da de ikke får de mineraler og vitaminer, som de har brug for.

Det findes der heldigvis en løsning på, og det kan være et kosttilskud som krillolie. Krillolien indeholder en sund portion af omega-3 fedtsyrer, som både forbedrer dyrenes kognitive funktion, men også blodomløbet, huden og pelsen.

Det er ikke nok, at du bare børster pelsen på dine kæledyr

Et dyrs pels afspejler dyrets generelle sundhed, så du kan børste den ligeså tosset du vil, men du vil aldrig kunne give dine dyr en blank og glat pels, hvis dyrenes krop ikke selv kan producere en pels, der er flot og glat. Det kan krillolie være en meget god løsning på, da det indeholder sunde fedtsyrer, der fungerer som byggesten til dyrets hud og pels. Ligesom at du vasker pelsen uden på kroppen for at holde den sund, er det også vigtigt at give dine kæledyr de byggestoffer, der er brug for til at kunne danne en sund og fyldig pels.

Hold dine kæledyr skarpsindet med krillolie

En af hovedkomponenterne i det omega-3 som findes i krillolie, kaldes dokosaheksaensyre (DHA) som er kendt til at bidrage til dine kæledyrs generelle velvære, men der er også beviser for at det forbedrer dyrenes hjernefunktion. Studier har nemlig vist, at et dyr der har en sund kost med en masse mineraler, vitaminer og ikke mindst omega-3, har en bedre reaktionstid og kognitiv funktion, end dyr der ikke får en sund og varieret kost. Der er også beviser for, at krillolie forbedrer humøret hos dyr, så hvis du gerne vil holde din bedste ven i det bedste humør, skal du prøve krillolie.

Krillolie kan være godt for dine kæledyrs hjerter

Udover DHA som er godt for hjernen, indeholder krillolie også eicosapentaensyre (EPA), som danner omega-3. Begge disse fedtsyrer er forbundet med triglycerideniveauer i blodet, og undersøgelser har vist, at de er med til at opretholde et sundt blodtryk hos dyrene både under let og hård motion.

Et naturligt kosttilskud

Krillolie er et kosttilskud, som kun består af naturlige ingredienser fra naturen. Krillolien kommer fra krill, som er små krebsdyr, der lever i vandet. Krill er planteædende dyr, som er i bunden af fødekæden, og de kan derfor ikke indtage farlige stoffer som tungmetaller. Det er et biologisk produkt uden konserveringsmidler og indeholder en større koncentration af omega-3 og andre sunde vitaminer og mineraler end fiskeolie.

Det er nemt at give dit kæledyr krillolie

Krillolien leveres i bløde gelekapsler, som har den fordel, at de er svære for dyret at opdage, så du kan roligt gemme dem i madskålen. Gelekapslerne har en naturlig vaniljesmag, så dit kæledyr ikke spytter dem ud igen.

Det er forskelligt hvor mange krillolie kapsler dit kæledyr skal have om dagen. Vores anbefaling er, at små hunde og katte der vejer op til 10kg tager én kapsel om dagen, mellemstore hunde med en størrelse på 10-20kg skal tage to kapsler om dagen, mens store hunde på over 20kg bør tage tre kapsler om dagen for at opnå den ønskede virkning.

Kilder: animigo.dk

Se andre vejledninger om katte
TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER