Chihuahua, hanhund 2 år

Chihauhau, hund, 2 år

Til min kommende ejer, Børnefamilier er udelukket..

Mit navn er Diesel, jeg er en han-hund på 2år..

Jeg ved det er med blødende hjerte, at min madmor bliver nød til at skille sig af med mig.
Men jeg er ikke særlig begejstret for min “lillesøster” (madmors datter) på 1,5 år og andre børn der er for vilde omkring mig.
Jeg har aldrig bidt nogen, men jeg napper ud efter børnene når de er for voldsomme for at sige fra.. Jeg kan finde på det samme med min mor eller andre voksne, hvis jeg bliver utilpas ved den situation jeg befinder mig i.

Jeg er sund og rask, og føler vaccinations programmet. Dog har jeg været opereret for Cherry Eye og mælketænder der ikke ville falde ud af sig selv, men dyrelægen siger jeg er helt fin. 🙂

Udover jeg er lidt speciel, så elsker jeg at putte og meget gerne indenunder dynen eller tæppet. Jeg er renlig, så længe man læser mine signaler om at jeg gerne vil udenfor og tisse. Jeg er meget lille af min race, og vejer kun 2-2,5kg men dyrelægen siger at det er helt okay også. 😀

Hvis det ikke går hos jer, så skal jeg returneres til min madmor igen, da jeg ikke skal være kastebold hos forskellige familier (dette vil der også laves skriftlig aftale om), så dette skal man være klar over inden man siger ja til mig.

Min madmor kan kontaktes på 61408903 eller over her. Hun bevarer kun folk med beskrivelser af hvad de kan tilbyde mig nu og på længere sigt.

  • Hund
  • Lolland/Falster
  • 4850
  • Han
  • Nej
  • Chihuahua
  • 4000
  • f-isager-jensen@live.dk
  • 61408903Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER