Betingelser for “Plus” annoncer

Når du benytter dig af “Plus” annoncer fra Dyreformidlingen.dk, accepterer du følgende vilkår:

Vedr. annonce på forsiden af dyreformidlingen.dk

Forsiden på dyreformidlingen.dk er vores mest besøgte side, med godt 100.000 sidevisninger om måneden. “Plus” annoncer som vises på forsiden af dyreformidlingen.dk er sorteret efter dato med de nyeste annoncer først, mens ældre annoncer “skubbes” længere bagud, efterhånden som der oprettes nye “Plus” annoncer. Dyreformidlingen.dk kan ikke garantere for varigheden af den enkelte annonces visning på forsiden, da det afhænger af oprettelsesfrekvens på “Plus” annoncer.

Vedr. “Plus” mærke på annonce

Når du opretter en “Plus” annonce, får du et “Plus”-mærke på din annonce, så andre kan se, at det er en “Plus” annonce. Dette mærke er et kvalitetsstempel og øger troværdigheden af din annonce.

Vedr. 3 ekstra billeder og 1 video

Når du opretter en “Plus” annonce, får du eksklusiv mulighed for at tilføje 3 ekstra billeder og 1 video af kortere varighed til din annonce. Det giver dig en langt bedre mulighed for at vise dit dyr frem i annoncen og øger chancerne betydeligt for at en bruger på dyreformidlingen.dk finder netop din annonce interessant.

Vedr. annoncering på sociale medier

Dyreformidlingen.dk har en meget aktiv skare af følgere på sociale medier og hurtig deling på sociale medier giver ofte en hurtig respons på din annonce. En “Plus” annonce lægges som hovedregel på sociale medier indenfor 24 timer. Vi garanterer dog ikke for forhold som besværliggør eller umuliggør annoncering indenfor 24 timer, f.eks. (men ikke begrænset til) oppetid, adgang eller tekniske komplikationer.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER