6 tegn på din hund elsker dig

dims.vetstreet.com
Print Friendly, PDF & Email
6 tegn på din hund elsker dig
4.7 (94%) 10 votes

6 tegn på din hund elsker dig

Sådan viser din hund at den elsker dig:

 

  1. Din hund læner sig imod dig. Hunde gør det dels for at vise sin glæde for dig, men det kan også være for at føle sig tryg og sikker.

 

  1. Hvem kan ikke falde for et par skønne hundeøjne? Når din hund kigger dig lige i øjnene udløses hormonet oxytocin som i øvrigt er det samme hormon som skaber bånd mellem nybagte mødre og deres barn.

 

  1. Et sikkert tegn på at din hund elsker dig, er hvis den går amok, når du kommer hjem. Hvis din hund opfører sig helt tosset og hopper rundt, når du træder ind ad døren, så er det fordi, den er glad for at se dig. Særligt hvis din hunds hale laver ”helikopteren” eller logrer, så er det et klart tegn på, at den elsker dig.

 

  1. Hvis din hund sover hos dig om natten, signalerer den at du er dens bedste ven, og er der flere soveværelser i huset, og din hund vælger at ligge ved siden af dig, så er det et sikkert tegn på, at du er den som din hund foretrækker.

 

  1. Hvis din hund vil kæle umiddelbart efter at have spist, så er den vild med dig.

 

  1. Din hund kan fornemme om du virkelig elsker den, og det hele går op i en højere enhed hvis I deler følelser og ømhed, f.eks. gennem ”vaskning” (fra hundens side) og kærtegn.

Kilder: idenyt.dk

 

Se andre vejledninger om hunde

Udvalgte bruger annoncer lige nu