6 tegn på din hund elsker dig

Sådan viser din hund at den elsker dig:

 

  1. Når din hund læner sig imod dig. Hunde gør det for at vise glæde for dig, men det kan også være fordi hunden føler sig tryg og sikker.

 

  1. Hvem kan ikke falde for et par skønne hundeøjne? Kigger din hund dig direkte i øjnene, udløses hormonet oxytocin som er det samme hormon der skaber bånd mellem nybagte mødre og deres barn.

 

  1. Et sikkert tegn på at din hund elsker dig, er hvis den bliver ekstatisk, når du kommer hjem. Hvis din hund går helt amok og springer omkring, hvis du kommer ind ad døren, er det fordi, den er glad for at se dig. Særligt hvis din hunds hale laver ”helikopteren” eller logrer, så er det et klart tegn på, at den elsker dig.

 

  1. Ved at ligge hos dig om natten, viser hunden, at den betragter sig som sin bedste ven, og hvis der er flere soveværelser i huset, og din hund vælger at ligge ved siden af dig, så er det et sikkert tegn på, at du er den person, som din hund foretrækker.

 

  1. Hvis din hund vil kæle umiddelbart efter at have spist, så er den vild med dig.

 

  1. Din hund kan fornemme om du virkelig elsker den, og det hele går op i en højere enhed hvis I deler følelser og ømhed, f.eks. gennem ”vaskning” (fra hundens side) og kærtegn.

 

Kilder: idenyt.dk

 

Se andre vejledninger om hunde
TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER