Sund og harmonisk labradortæve ca. 1-5 år søges

til kærlig og blivende hjem.

Jeg har haft 3 “labser” – to fra hvalp og en omplaceringshund fra 3 års alderen. Har trænet jagt/schweiss relateret, men har ingen ønske om at træne noget specifikt, men motionerer, træner og aktiverer hende med udgangspunkt i hendes behov. Har gode hundevenner til leg og fælles gåture, bor med have og skøn natur lige på den anden side af vejen.

Min hund er min makker og allerbedste ven, derfor tilbringes fritiden og ferier med hende, men hun skal selvfølgelig kunne være alene, mens jeg er på job. Da jeg ofte tager på tur til strand og familie, skal hun være tryg ved at køre bil.
Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER