Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser bør gennemlæses grundigt. Handelsbetingelserne indeholder de vilkår, der gælder for al handel på www.dyreformidlingen.dk, og som kunden derfor er bundet af.

Pris
Vi modtager betaling med bankoverførsel, mobilepay og kortbetaling. Priserne er angivet i danske kroner og er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog ikke Færøerne og Grønland. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt, hvis der ikke er angivet fri fragt på ordren. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform. www.dyreformidlingen.dk har ejendomsret og råderet over varerne, indtil betaling har fundet sted.

Levering
Varerne afsendes når betalingen er registreret. Forventet leveringstid er 2-7 hverdage fra ordren er afgivet, men vi bestræber os altid på at sende hurtigst muligt efter bestilling. Varer leveres kun til danske adresser, dog ikke Færøerne og Grønland. Vi leverer også til udlandet efter forudgående aftale, – kontakt os for at få en eksakt pris på udenlandsfragt. En eventuel forsinkelse i forhold til den først skønnede leveringstid giver ikke køber ret til at ophæve og/eller kræve nogen form for økonomisk kompensation. Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Skriver du en forkert adresse eller undlader oplysninger der gør at Post Nord eller anvendte fragtfirma ikke kan levere din pakke, eller at du ikke afhenter den på dit posthus eller valgte afhentningssted inden for den angivne tid, så den bliver sendt retur til os, vil du komme til at hæfte for et ekspeditions-/fragtgebyr på kr. 50,-, hvis vi skal sende varen til dig igen, udover almindelig fragt. Det er din pligt som kunde at tjekke og sikre dig at du har indtastet de korrekte oplysninger, så Post Nord eller fragtfirmaet har mulighed for at aflevere din pakke. www.dyreformidlingen.dk er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab forsaget af for sen levering af varen.

Fortrydelse
Kunden har altid 14 dages returret efter Købelovens almindelige regler. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen. Hvis du har brugt varen på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Værdiforringelsen baseres på, hvad vi efterfølgende vil kunne videresælge varen for. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du skal i henvendelsen til os tydeligt gøre opmærksom på, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Meddelelsen skal gives ved at sende mail til info@dyreformidlingen.dk.

Fortrydelsen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Ovenstående er kun gældende ved køb foretaget af en privatperson.

Reklamation
Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en materiel eller fabrikationsfejl som var til stede da varen blev solgt – finder Købelovens regler anvendelse. Der gives 24 måneders reklamationsret i henhold til Købeloven. Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på mail info@dyreformidlingen.dk

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet / ydelsen. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Enhver tvist er underlagt dansk ret.

Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger, såfremt varen skal sendes retur. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller lignende.

Returnering
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du bedes vedlægge information om dit navn, fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage, gerne skrevet på en kopi af faktura. Yderligere bedes du oplyse dit registreringsnummer og kontonummer, så vil beløbet blive tilbageført dertil hurtigst muligt.

Hvis du vil returnere varen, bedes du venligst skrive en mail til info@dyreformidlingen.dk

Tilbagebetaling
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, tekniske fejl, prisændringer, leverance fra tredjepart, afgifts- og valutaændringer samt force majeure. De annoncerede priser er vejledende og kan til enhver tid og uden varsel ændres. Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer. Vi forbeholder os ret til at afslå ethvert tilbud om køb, uden at være ansvarlige for erstatning eller andre omkostninger, hvis betalingsoplysninger ikke er korrekte eller ikke kan verificeres, bestilling er afgivet med det formål at begå bedrageri mv. eller afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet og ved utilsigtede fejl på Hjemmesiden, f.eks. en betalingsfejl, en prisoplysningsfejl el. lign. Dyreformidlingen.dk kan ikke holdes ansvarlig for direkte eller indirekte tab i forbindelse med brug af hjemmesiden og dennes tjenester.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@dyreformidlingen.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos www.dyreformidlingen.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige er dyreformidlingen.dk. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Som registreret hos www.dyreformidlingen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@dyreformidlingen.dk

E-markedsføring
Ved tilmelding til nyhedsbrevet fra www.dyreformidlingen.dk vil du modtage vores nyhedsbrev på den e-mailadresse, som du har brugt ved tilmeldingen. Nyhedsbrevet vil indeholde nyttige nyheder og information om produkter, tilbud, blogindlæg osv. Du vil kun modtage nyhedsbrevet, hvis du har tilmeldt dig i forbindelse med en ordreafgivelse eller på anden vis af egen vilje.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde dig via linket nederst i nyhedsbrevet, eller ved at skrive til info@dyreformidlingen.dk.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER