Skøn familiehund søger ny familie

Molly er en tæve på 3,5 år.
Hun er en blandingshund.
Hun er god som dagen er lang, kærlig og elsker at blive nusset og putte med sin familie.
Hun er vokset op med børn.
Molly elsker at gå tur og løbe løs i hundeskov.
Molly har brug for en familie/enlig, som har tid til at aktivere hende hver dag.

 • Hund
 • Sjælland
 • 4140
 • Hun
 • Nej
 • Blanding
 • 2000
 • Janninielsen78@yahoo.dk
 • 223104896 kommentarer

  • Bente Hansen

   Hej Jeg skrev for nogle dage siden, men har intet hørt. Måske er smukke Molly ikke bere til salg, eller også virker den email ikke jeg har skrevet. Jeg er meget interesseret I Molly, der har stjålet mit hjerte.
   Vi Bente Hansen skrev også en email med en beskrivelse af mig og hvad jeg kan tilbyde Molly

 • Bente Hansen

  Hej, Jeg er meget interesseret i Molly. Hun er en meget smuk hund.
  Og ser utrolig sød og dejlig ud. Det ville være et privilegium at have hende i mit liv.

  Bente

 • Anders Wilsbech

  Har sendt en mail til Jannie da hun absolut har vores interesse.
  Svar venligst så vi kan få at vide det eventuelle forløb, besøg.
  Du kan eventuel også ringe på M: 2462 2880

 • Bandit 1

  Hej.. Jeg er interesseret i hunden Molly. Er stor erfaring med hunde. Har altid haft hund. Jeg er nu 57 år. Bor i landlige omgivelser. Tæt på skov og hunde skov. Håber hun er der stadig. Venlig hilsen Annette Nielsen Hillerød

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk