Salgsannonce dyr

To skønne steriliserede hunkatte gives væk

STÅR DU OG MANGLER NALA OG SIGGA I DIT LIV🐱🐱

Mine to skønne steriliserede hunkatte på 1 år søger nyt hjem. Jeg skal flytte og har ikke mulighed for at tage dem med. Det er med en klump i halsen, at jeg laver dette opslag, da jeg kommer til at savne dem. Jeg håber på, at kunne finde en sød ny ejer, som vil holde lige så meget af dem, som jeg gør.

– De er både inde – og udekatte
– Ikke kræsne
– Meget kælne og kontaktsøgende
– Kan fungere med børn, men helst ikke for små

Mine krav til deres kommende hjem er, at de skal have mulighed for at være både inde og ude og ikke bo ud til en stor vej. Mit vigtigste krav er, at de kommer ud til dyreelskere som vil tage sig godt af dem.
Jeg ville sætte stor pris på at modtage et par billeder i ny og næ 🐱

Kontakt mig meget gerne ved interesse

 • Kat
 • Sjælland
 • 4300
 • Hun
 • Nej
 • Huskatte
 • 1
 • 42234219

4 kommentarer

 • Louise

  Hej Nala og Sigga
  Mangler I stadig et nyt hjem?
  Vi står efter 16 år med katte for første gang uden kat og savner allerede nogle at komme hjem til og hygge med.
  Lad høre fra jer – håber vi ses 🙂

  Venligst
  Louise og Carsten

 • Louise

  Hej Nala og Sigga
  Mangler I stadig et nyt hjem?
  Vi står efter 16 år med katte for første gang uden kat og savner allerede nogle at komme hjem til og hygge med.
  Lad høre fra jer – håber vi ses 🙂

  Venligst
  Louise og Carsten
  26416686

 • Mette

  Hejsa. Hvor ser de skønne ud. Hvis du stadig mangler et hjem vil jeg meget gerne tilbyde dem begge et hjem med masser af kærlighed til dem begge. Jeg bor i Brøndby og mistede min Molly for knap 2 mrd siden. Jeg kan tilbyde et voliere hvor de begge kan være og hygge sig og samtidig ikke komme ud til biler. Håber T høre fra dig. Vh Mette

  • Caroline

   Hej Mette. De har fået nyt hjem. Jeg skal have fjernet opslag. Lyder ellers som om de ville have fået det godt hos dig. Håber du finder nogle andre søde katte. Vh. Caroline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk