Super dejlige basse og bette søger et blivende hjem.

IMG_9507 (1)
Print Friendly, PDF & Email

Hej. jeg passer iøjeblikket 2 dejlige katte og har lovet at hjælpe hende der ejer dem med at få dem solgt da hendes nevø har fået pludselig opstået stærk allergi og hun derfor desværre ikke kan have dem længere. og den sidste udvej ville være aflivning og den skæbne syntes jeg ikke de fortjener.

her er lidt om dem:
Basse (grå og hvid) er en kasteraret huskat på 5 år. han elsker at putte. han kommer tit op til en i sengen iløbet af natten eller om morgenen og putter op til en. han kommer også gerne og putter når man sidder på sofaen og ser tv. han er en snaksagelig kat der godt kan lide at følge med i hvad man laver rundt i huset. han elsker også at lege især med kattepind eller en lille legetøjs mus eller hvad han nu ellers kan finde af små ting. han er utrolig velopdragen og vælter ikke ting ned fra hylder osv. kan dog godt finde på at tigge lidt ved maden men så skal man bare sige nej :).

bette (hvid og sort) er en lille ikke steraliseret huskat med et højt stofskifte så hun er tynd iforhold til sin bror. hun er også 5 år. bette elsker at hoppe op til en når man sidder på kontorstolen, så ligger hun sig bare og spinder i ens skød. hun kommer også op i sengen om natten men ligger somregel i siden af sengen og putter ikke ligeså meget som basse. hun kan dog godt lide at komme op om morgenen. hun kommer også op i sofaen og ligger somregel på armlænet eller i selve sofaen og slapper af. hun elsker at kigge ud af vinduet om morgenen og nogle gange også iløbet af dagen. hun er utroligt velopdragen og tigger ikke ved bordet.

bette og basse skal sælges sammen da det ville være synd at skille et søskende par ad. sælges samlet for 500.
der følger kattebakke, et lille mini krædsebræt, 2 madskåle, mad og kattegrus med. så hvis du/i selv har et større kradsebræt ville det være fantastisk.

håber virkelig nogle ville give disse fantastiske katte et godt hjem.

  • : kat
  • : østjylland
  • : 8900
  • : han| hun
  • : 500
  • : girlsgotattoo@hotmail.com
  • : 20811515
  • IMG_9512 IMG_9530

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box