Søger nyt hjem

Hejsa jeg hedder Sherlock jeg bor i Odense med mine forældre men søger nyt hjem da jeg ikke kan vænne mig til mine søskende de gange jeg gik amok har det fået ud over mine forældre jeg elsker dem og de elsker mig men skal have mere plads jeg kommer også fra en famile med meget plads jeg er chippet og vaccineret og har fået ormekur jeg har mit mad med og min Transportkasse og mit legetøj og min sundhedsbog jeg hader og være i kassen med skal være i den når jeg køre jeg er 6 måneder gammel håber nogen ville have mig

  • Kat
  • Fyn
  • 5200
  • Hun
  • Nej
  • 4000
  • rasmussenkira5@gmail.com
  • 52116724

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk