Søger nyt hjem

hedder steve, jeg er en dreng på ca 3 år Jeg gik med en makker, da vi flyttede ind, men vi kan ikke sammen mere, da jeg blev angrebet. Så vi blev skilt ad. Derfor søger jeg hjem alene, men ville ikke gøre noget med en sød pige, eller en jeg kan med, det kommende sted. Jeg søger nyt hjem da mine ejere skal flytte.
Der følger stort bur med, samt lidt foder og sand.
For 1000,-

  • Gnaver
  • Midtjylland
  • 8800
  • Han
  • Ja | Nej
  • Chinchilla
  • 1000
  • susanne.1996@hotmail.dk
  • 28558603

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk