Efterlysning

Søger mellemstørrelse hund – gerne blanding

Jeg er en mand midt i 50’erne der bor i mit sommerhus ved Ringkøbing Fjord. Jeg er uddannet ingeniør og har ca. 2 -3 hjemmearbejdsdage om ugen (her i Corona tiden er det fuld tid).
Jeg søger en god selskabshund som kan blive min bedste ven… jeg har åben for alt mellem en grav hund og en labrador… og sjove blandinger er velkomne. Gerne i alderen mellem 2-5 år.
Jeg har tidligere haft hund (labrador blandinger og har cocker/springer spaniel blanding). Min datter på 19 år er her af og til. Hende og hendes mor har en 12 år gammel labrador blanding, og skulle der være behov for pasning pga. f.eks forretningsrejse, er det der den vil blive passet.

  • Hund
  • Vestjylland
  • 6880
  • Han | Hun
  • Ja
  • Ja
  • henning.grondal@gmail.com
  • 29847434

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk