Søde rolige Rasmus, reserveret

Rasmus 1
Print Friendly, PDF & Email

Rasmus er født d. 5/5-2017.

Chippet og vil være klar til at rejse til oktober. Vi tror han bliver ca 48-50 cm høj og kommer til at veje ca 20 kilo. Han er en ud af 7 hanhvalpe fra morhund Sofie. Han er den eneste sorte og den største af dem alle. Han og hans søskende blev født i haven hos nogle mennesker der ikke bor fast i Bosnien og kun var her i en måned. Så efter de tog hjem var der ingen der kunne se efter hvalpene og deres mor. Vi indvilgede i at hjælpe da vi lærte mor Sofie at kende, og hun er sådan en sød hund og en fantastisk mor for sine hvalpe.

Vi kunne ikke bare vende ryggen til og lade den lille familie i stikken. Vi vidste godt at det ikke ville blive nemt med 7 hanhvalpe, men Rasmus er ikke en der giver os problemer. Han holder fint øje med alting fra sidelinjen og ser altid så klog ud.

Hvis de andre laver ballade er han ikke med, han gør ikke og er i det hele taget meget rolig. Han er en meget velopdragen hvalp, og minder meget om sin mor. Han tænker altid før han gør noget, han har aldrig travlt og kræver ikke meget. Han kommer og vil gerne nusses, men møver sig ikke på som nogle af de andre, han er ganske blid. Da de først kom til os var han den modigste og han begyndte straks at undersøge vores have og hjalp de andre med at slappe af i de nye omgivelser. Han er aldrig for hård ved de andre og kommer godt ud af det med alle.

Rasmus befinder sig i Bosnien og adoptionsgebyret er på kr 3000 og dækker over pas, chip, vacciner og transport. Ved interesse kontakt os.

 • : Hund
 • : Han
 • : Sjælland
 • : 3000
 • : info@bosniskegadehunde.dk
 • : 44452829
 • Rasmus 2 Rasmus 3 Rasmus 4

One comment

 • Lasse Hansen

  Hej

  Vi er nysgerrige på denne hund Rasmus og har et par spørgsmål.
  Er han en familie hund?
  Kan han omgås en kat?
  Hvilken race blanding er, hvis det vides?

  Vi er en lille familie bestående af min kone på 39 år og to tvillingdrenge på 9 år, og mig på 40 år og så har vi en hankat på 10 år.
  Vi har begge gode erfaringer med hunde i vores barndom. Vores drenge er opdraget til at være meget søde mod dyr.
  Vi kunne godt udvide vores familie og have plads og selvfølgelig tid og kærlighed til en hund som Rasmus.

  Vi ser frem til at høre fra jer.

  Venlig hilsen
  Lasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box