Søde pjuske

DA831801-84CC-4AD8-A102-706B20935A0A

Jeg modtog pjuske da hans tidligere ejer truede med at smide ham ud eller aflive ham. Samt levede han under dårlige forhold. Så mit dyrehjerte overtog og jeg hentede ham med det samme med henblik på at finde et ordenligt hjem til ham, da jeg ikke selv kan beholde ham, hvilket heller aldrig var min intension.

Han skulle være ca.6mdr gammel, han er ikke kastreret. Og tror ikke han har fået nogle vacciner eller ligende hos dyrelægen.

Han stresser utrolig meget når han er i sit bur og bider, men jeg har ladet gå frit på min altan og det trives han med, så jeg tænker at han vil egne sig til at være frikanin eller gå ude.
Efter han går frit er han blevet en gladere, roligere kanin. Han kan godt lide tá komme ud på græsset i sele, han er ikke så meget for at blive holdt, men kan godt lide at nusse.

Han er simpelhen så sød, men jeg tænker ikke at han vil egne sig som børne kanin, men mere til en ældre person som har erfaring med kaniner.

En kommentar

  • Jane Harris

    Jeg er meget interesseret i Pjuske. Jeg er 53 år og har ingen børn. Jeg har i forvejen 3 steriliseret hunkaniner, som er meget forkælede og lever som frikaniner. Hvis du vil kan du ringe/sms’e på mobil: 50 27 00 47 el. skrive en mail på: janethomasberg@hotmail.com
    vh Jane 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.