Salgsannonce dyr

Søde kaniner tilsalg!

I sommeren 2020 fik min ene kanin unger. Faren er min kusines sunde og raske kanin. Moren er også fin og rask og en god hop-kanin. Jeg fik ikke solgt 2 af kaninerne og endte med at have 5 kaniner. Jeg elsker alle mine kaniner meget højt, men jeg har ikke tid til 5 stk.

Jeg er selv en pige på 13 år, jeg har haft kaniner i ca. 2 år og mine kaniner bliver passet og plejet og de har ingen sygdomme.
Jeg ville virkelig ønske at jeg kunne beholde dem, men det er det bedste for dem at komme hen til en familie der vil passe og pleje dem.

De koster 50 kr. men jeg er villig til at rykke prisen alt efter hvem køberne er!:)

Hvis i har nogle spørgsmål, så bare skriv til mig.
Befinder sig i Virum.

 • Kanin
 • Sjælland
 • 2830
 • Han
 • Nej
 • Løvehoved/Dværgkanin
 • 50
 • alma.brenoe@gmail.com
 • 22883017

One Comment

 • Jutta

  Hej Alma, min datter på 6 år skal elske at passe en af dine kaniner. Hvem vil du gerne anbefale / er bedst at knusse? Og har du nogen extra urstyr/ bur som vi kunne købe fra dig? BH, Jutta

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk