Salgsannonce

Søde Flemming søger nyt hjem

Min hankat Flemming på Ca. 4 år, søger nyt hjem. Flemming er en helt almindelig huskat. Han er en meget kælen og snaksaglig kat, som er kastreret og øremærket. Han kan rigtig godt lide nærkontakt og nus og alt i alt er han bare en dejlig kat.
Grunden til at han søger nyt hjem, er fordi han ikke trives så godt her hos mig som inde kat. Jeg vil meget gerne kunne finde et hjem hvor han har muligheden for at komme ud og få brugt noget af alt den energi han har. Han har desværre ikke mulighed for at komme ud her hos mig, men jeg kan godt mærke at det er det han søger efter. Jeg har en hunkat også, så han vil godt kunne sammen med andre katte. Jeg har ikke haft hund, men han har været meget interesseret når jeg er kommet hjem og lugtede af hund.

Så kunne du være interesseret i at få et nyt familiemedlem, hvor du også kan tilbyde ham at komme ud i det fri, så kontakt mig endelig. Der hører selvfølgelig sundhedsbog med og evt. det foder han har været vant til at spise.

  • Kat
  • Midtjylland
  • 7430
  • Han
  • Nej
  • Huskat
  • 100
  • 60180935

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk