Sjove Bandit, reserveret

Bandit 1
Print Friendly, PDF & Email

Bandit er født d. 5/5-2017.

Han er chippet og vil være klar til at rejse til oktober. Vi tror han bliver ca. 46-48 cm høj og kommer til at veje ca 13-15 kilo. Han er en ud af 7 hanhvalpe fra morhund Sofie.

Han og hans søskende blev født i haven hos nogle mennesker der ikke bor fast i Bosnien og kun var her i en måned. Så efter de tog hjem var der ingen der kunne se efter hvalpene og deres mor. Vi indvilgede i at hjælpe da vi lærte mor Sofie at kende, og hun er sådan en sød hund og en fantastisk mor for sine hvalpe. Vi kunne ikke bare vende ryggen til og lade den lille familie i stikken. Vi vidste godt at det ikke ville blive nemt med 7 hanhvalpe. Bandit er en glad lille hvalp der, på trods af sit navn, ikke rigtig laver noget ballade. Da de kom til os fra plejefamilien var han meget modig, i modsætning til nogle af hans søskende, og ham begyndte med det samme at udforske omgivelserne. Ud af de 7 brødre er han og Rasmus de største og de roligste.

Han er meget lærenem og lydig. Han tager det hele meget roligt og har en stabil psyke. Han er god til at acceptere nye hvalpe og han driller aldrig dem der er mindre end ham selv. Han venter pænt på at det bliver hans tur når de skal spise og han er god med børn. Vi prøver at bruge så meget tid som muligt sammen med hvalpene, og vi kan se at han nyder vores selskab. Han vil blive sådan en god familiehund.

Vi kan se at han har brug for mere end vi kan give ham, og vi håber sådan at han hurtigt bliver adopteret.

Bandit befinder sig i Bosnien og adoptionsgebyret er på kr. 3000 og dækker over pas, chip, vacciner og transport.

Ved interesse kontakt os.

  • : Hund
  • : Han
  • : Sjælland
  • : 3000
  • : info@bosniskegadehunde.dk
  • : 44452829
  • Bandit 2 Bandit 3 Bandit 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box