2 kommentarer

 • Kirsten Resen

  Hej
  Jeg skriver angående jeres springer Spanien,
  Min mand og jeg kunne godt være interesseret i at adoptere den.
  Vi har p.t. en springer Spanien Mille på 11 år, men hun er ved at være gammel, og kan ikke blive ved med at holde til at gå på jagt, selvom hun elsker det❤️
  Vi er en familie på 2, min mand på 52 år, og jeg selv på 54 år,
  Vi har haft jagthund de sidste 30 år, som sagt har vi i dag en dejlig springer Spanien på 11 år, men vi kan sagtens have 2 hundene, jeg går hjemme, da jeg er handicappet, så vores hund( hunde) er ikke meget alene hjemme.
  Vi bor i eget hus, med stor have i en lille landsby, ved Horsens.
  Hvis i er interesseret, i at høre mere omkring os, Kan I skrive eller ringe til os👍
  Med venlig hilsen
  Kim og Kirsten
  21779939

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk