Sælger min 6 måneders kanin

Jeg har valgt at sælge min kanin fordi jeg ikke rigtig har haft tid til passe på ham så jeg håber der er en anden der vil tage godt imod ham

  • Kanin
  • Sjælland
  • 83
  • Han
  • Ja
  • 500
  • Christinealnajaar@gmail.com
  • 26725222

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk