Rottweiler søger nyt sted

Hej, jeg hedder Amaroq og jeg er 3 år gammel Da jeg var hvalpe bo jeg sammen med min halv søster på landet.Jeg er stor drenge,men en sød hund for hele familien.Børn er ingen problem og hesten i lige måde.
Hvem vil mig ?
Kontakt min ejer og måske vi ses

  • Hund
  • Fyn
  • 5892
  • Han
  • Ja
  • Rottweiler
  • 10000
  • patricia.caljouw@gmail.com
  • 25534516Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk