Rottweiler/ formel 1 labrador

Mit navn er pumba, jeg er en stor hvalp af raceblandingen rottweiler/formel 1 labrador med det helt rigtige sind, jeg er glad og energisk og kan rigtig godt tænke mig en masse plads at boltre mig på, jeg er renlig og god til at fortælle når jeg gerne vil ud, mine mennesker betyder alt for mig og jeg vil så utrolig gerne være lige hvor de er hele tiden, desværre har min nuværende familie ikke helt så meget tid til mig som de ønsker at have både pga lange arbejdsdage men også mine “søskende” 4 børn, på henholdsvis 6-4-2 og den nyeste på stammen som kun er et par måneder gammel, så jeg er vant til børn omkring mig og jeg vil rigtig gerne lege med dem hvis de vil lege med mig, men jeg er også god til at lade dem lege selv hvis de helst vil det.

Hvis der mon var nogen derude som havde plads og tid til mig, så ville jeg være klar til at flytte, jeg ville savne min gamle familie men jeg ville helt sikkert elske min nye familie.
Hvis man gerne vil vide lidt om mig må i rigtig gerne ringe til min familie, så kan i snakke eller i kan komme og møde mig.

  • Hund
  • Nordjylland
  • 9900
  • Han
  • Nej
  • Rottweiler/formel 1 labrador
  • 5000
  • patrick_p_post@hotmail.com
  • 60555426

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk