Ronja

Resized_20190729_202944(1)

Hej alle sammen! Jeg hedder Ronja, jeg er 18 måneder gammel. Mine forælder er nødt til at finde et nyt hjem til mig, fordi jeg kræver mere, end de kan give mig på grund af deres arbejde og helbred. Jeg er en blanding af St. Bernad, husky og hvid schæer. Jeg er nødt til at blive aktiveret og skal arbejde, ellers bliver jeg under stimuleret og finder på balade, at jeg bider ting i sykker. Jeg beskytte og passer på min familie, så man skal ikke komme for nær, uden at have fået lov. Jeg skælder også ud. Jeg elsker mennesker, så jeg vil sige hej til alt og alle, og så gør og hopper jeg. Jeg kan gå i snor, selvom jeg trækker noget, fordi der er så meget, jeg vil lugte. Jeg kender den sædvanlige svenske kommando som kom her, sit, lig dig og giv porte. Men jeg lærer dem meget hurtigt på andre sprog. Jeg elsker at ligge ved fødderne af min mor og far. Jeg kan godt lide at ligge og sove i den samme seng som mine mennesker. Jeg elsker at kæle og kramme. Jeg har lidt problemer med små børn, da børn har slået mig før. Jeg elsker andre hunde, men skal lige lære dem at kende. Katte, ved ikke, om jeg kan lide, da jeg ikke var i nærheden af dem. Jeg har et pas, og jeg er vaccineret. Jeg er ikke en hund, der passer som en første hund, men du skal have erfaring for at overtage mig.
Jeg elsker at køre i bil og har ikke noget imod at ligge i bilen.
Personen/familien der skal overtage mig, skal have god tid til mig og ikke lade mig være alene hjemme alt for lang tid af gangen. Ideelt set skal den eller de personer bo på en gård / hus med en stor / stor græsplæne. Du skal være vandt til at have med hunde at gøre. Lyder det som en, du gerne vil give et gammelt hjem til? Skriv og fortæl mor og far det, skriv hvor du bor.
Prisen som mor og far har tænkt er 4000 kr, men prisen kan diskuteres med mor og far, for det vigtigste er at jeg for et godt hjem end prisen.

  • : Hund
  • : Nordjylland
  • : 9940
  • : hun
  • : 4000
  • : Jolinemadsen77@gmail.com
  • : 27150032
  • Resized_20190729_125836(1) Resized_20190730_124806

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.