Rød langhåret kat forsvundet fra Broby

simba fra siden

Vores elskede kat Simba forsvandt fredag d. 15/6 fra 5672 Broby (V. Hæsinge) og vi savner ham frygtelig meget.

Han er en rød langhåret kat med busket hale og lange hår i ørene. Han er lidt hvid/lys under hagen og på halen. Han er tynd og slank og en lille kat. Han er 1 år gammel.

Han er meget sky overfor fremmede og kan måske have gemt sig i nogens skur, kælder eller måske endda en bil, som er kørt væk med ham.

Han er meget meget glad for mad og “snakker” meget. Han går normalt ikke så meget ud af huset og han er altid omkring os, så vi er meget bekymret for ham. Måske er han kommet på afveje og kan han ikke finde hjem.

Han er desværre IKKE øremærket. Håber nogen har set ham og kan hjælpe ham med at komme hjem til os igen.

  • : Kat
  • : Fyn
  • : 5672
  • : han
  • : suzaagaard@gmail.com
  • : 60141010

One comment

  • Suz

    Vores elskede kat Simba forsvandt fredag d. 15/6 og vi savner ham frygtelig meget.Han er en rød langhåret kat med busket hale og lange hår i ørene. Han er lidt hvid/lys under hagen og på halen. Han er tynd og slank og en lille kat. Han er 1 år gammel.Han er meget sky overfor fremmede og kan måske have gemt sig i nogens skur, kælder eller måske endda en bil, som er kørt væk med ham.Han er meget meget glad for mad og \\\”snakker\\\” meget. Han går normalt ikke så meget ud af huset og han er altid omkring os, så vi er meget bekymret for ham. Måske er han kommet på afveje og kan han ikke finde hjem.Han er desværre IKKE øremærket. Håber nogen har set ham og kan hjælpe ham med at komme hjem til os igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box